Ja się pytam czemu tak dużo ludzi wstawia komentarze typu ja nie jestem hejterem ale ... itp jak zazdrościsz to zrób coś ciekawszego, poza tym jak Ci tak źle kiedy to oglądasz to wyłącz i nie męcz sie !!!
a jak już widzę takie komentarze
"Geniusz nie wpadł na pomysł, żeby zimne piwo w sklepie kupić
Ale chuj tam, lepiej na browarka chodzić z wiadereczkiem. A zamiast z plecaczkiem pełnym browarów, to na plecach nosić butlę ze sprężonym powietrzem, żeby schłodzić jednego (normalnej wielkości) browarka - no faktycznie pięciu geniuszy!"
które nie dość że są kretyńskie to jeszcze je ludzie gratyfikują, ktoś mi może odpowie dlaczego ???
ale żeby nie było dodam swoje 4 grosze.
Pytanie go GENIUSZA od tego komentarza i wszystkich jego wielbicieli czy jak ktoś Ci doradzi np że wyjazd na wycieczkę w miejsce X jest najlepiej wybrać się samochodem (czas , komfort, swoja paczka) to rozumiem na podstawie tego komentarza że odpowiedź będzie mniej więcej taka ... co za geniusz nie wpadł na pomysł ze lepiej jechać pół dnia autobusem albo 2 dni pociągiem z dwroca iść 10 km pieszo, ale chuj tam lepiej jechać samochodem i męczyć się z klimatyzacją i swoimi znajomymi ( hehehe ) ... nie chce mi się kontynuować bo szkoda czasu ale mysle że widać podobieństwa.
Wracając do filmiku to uważam, pomimo iż faktycznie pomysł nie jest ich, że jest naprawde fajny i moim zdaniem chłopaki robią fajna rzecz. Fakt nie jest do końca poważne noszenie tego typu osprzętu ze sobą idąc na piwko ale wyjeżdżając na np woodstock gdzie zamiast płacić horendalne pieniądze za ochydne (jak dla mnie) piwo jakim jest calsberg to można sobie kupić swoje wziąć butle gazową ok 10 litrów na 200 bar i w upalne dni cieszyć się może nie zmrożonym ale schłodzonym piwkiem
... taką naukę ja przynajmniej wyniosłem z tego
pozdrawiam i do nastepnego woodstocku
PS zaraz bedzie ciemno :] ... odpowiedź zna tylko pare set tysięcy ludzi i wszystkich tych pozdrawiam ponownie