18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wiadomo, że Polak potrafi nieźle zakombinować i znajdzie sposób na wszystko.
Nic też go nie wkurza tak bardzo jak ciepłe piwo.
Zobaczcie turbo szybki sposób na zmrożenie browara w polowych warunkach.
Zapomnijcie o lodówce, nie będzie wam potrzebna.
Jedyne czego będziemy potrzebować to… zobaczcie sami![video]
[/video]

Nigdy nie mów nie, gdy ktoś Ci dobry deal oferuje
Zgłoś
rockface123 2013-07-04, 14:19 21
kolejne gwiazdeczki internetu? od dzisiaj będę nosił z sobą sprężone powietrze to je pomysł!

ale dobre jako ciekawostka.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Moby_Dick 2013-07-04, 14:26 31
Geniusz nie wpadł na pomysł, żeby zimne piwo w sklepie kupić Ale chuj tam, lepiej na browarka chodzić z wiadereczkiem. A zamiast z plecaczkiem pełnym browarów, to na plecach nosić butlę ze sprężonym powietrzem, żeby schłodzić jednego (normalnej wielkości) browarka - no faktycznie pięciu geniuszy!

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
AlexanderDeLarge 2013-07-04, 14:45 3
A wg mnie to gówno prawda, bo termopara dotyka dna, ciekłe powietrze gromadzi się na dole wiaderka, więc tylko na samym dole jest ok. 10 C. Niestety dyfuzja ciepła nie następuje tak szybko (szczególnie w dół), po wymieszaniu pewnie byłoby z 18 C. Tak jak z kostkami lodu, zimne mamy tylko tam gdzie jest lód.
Zgłoś
l................e 2013-07-04, 15:01 15
Hyhy. Z tym, że puszka sprężonego powietrza kosztuje jakieś 10 - 15 zł Świetny interes, genialny po prostu
Zgłoś
Bimbeer91 2013-07-04, 16:06 1
drogi interes..
Zgłoś
CYPRIAN 2013-07-04, 16:17 2
widać ,że starzy wyjechali nad bałtyk bo syf i malaria w pokoju tylko nasrać na srodku
Zgłoś
Sajmonowski 2013-07-04, 16:21 3
Promo gówno...to sobie wymyślili sprężone powietrze
Zgłoś
luxik1988 2013-07-04, 20:29 5
O kurwa, co za gówno.
Zgłoś
RockyWood 2013-07-04, 22:09 10
co za pedał pije piwo z puszki 0.33? w takich rację bytu ma tylko pepsi albo coca...

Rock.
Zgłoś
M................s 2013-07-04, 23:57 11
Naprawdę aktorzynki z nich niezłe.. I jeszcze ta zmiana otoczenia (przestawiające się przedmioty na stole) przy każdym cięciu.. tak jak by specjalnie chcieli pokazać, że coś tam robią i ogólnie program kręcony jest pełną parą. poza tym oczywiście muszą już nawet w śmiesznym promo wmawiać ludziom subskrypcje itd... Ciekawe czy hajs się zgadza ;/
Zgłoś
wzl00 2013-07-05, 19:18 6
"Jak widzicie, mamy lato, jest gorąco, żar praktycznie leje sie z nieba" a ja jestem hardocrem i grzeje jaja (albo śledzia?) w długich kurwa jeansach...

Jeżeli myślisz, że napisałem coś głupiego to nie czujesz sarkazmu

tak, tak kradzione ale prawdziwe
Zgłoś
Din 2013-07-05, 19:19 2
"Specjalnie dla was, nasza piątka pokaże wam pięć sposobów rozwiązania każdego problemu!"
A sposób na burdel w pomieszczeniu, w którym robicie te filmy macie?
Zgłoś
MR07U 2013-07-05, 19:31
Już nakurczam przez miasto z wiadrem i sprężonym powietrzem! Na pewno będe oryginalny
Zgłoś
ZoolPl 2013-07-05, 19:37
Z tego co kojarzę tych gości to to chyba założyciele nie najgorzej prosperującej strony spryciarze "peel". Czyżby hajs się nie zgadzał ^^

No, ale by nie było, że ja jakiś hejter (bo tylko opisałem to co dostrzegłem). Piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów