18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
J................o 2013-07-06, 21:00 5
że co kurwa? to jakis ponury żart, marna prowokacja czy inny trolling mający na celu wywołanie flejmu?
Zgłoś
x................n 2013-07-06, 21:00 11
2068 km dróg zbudowanych za nasze pieniądze, ale i tak musimy płacić żeby się po nich poruszać...
weź się kurwa schowaj człowieku
Zgłoś
gandalfff252 2013-07-06, 21:01
żaden troll, ani żadne schowaj. najzwyklejsza prawda, ktora wart znać

Nudzi mnie to opluwanie żółcią...
Zgłoś
bloodwar 2013-07-06, 21:03 5
Polska to jedyny kraj na świecie w którym płaci się podatek na drogi (w formie doliczanej do ceny paliwa), a da tego płaci się myto na autostradach i ViaTollu a do tego mimo wszystko GDDKiA jest dofinansowywana z budżetu... W innym cywilizowanym kraju takie podwójne opodatkowanie by nigdy nie przeszło, ale u nas widocznie obywatele lubią być dymani...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
SethNecromancer 2013-07-06, 21:08
bloodwar napisał/a:

Polska to jedyny kraj na świecie w którym płaci się podatek na drogi (w formie doliczanej do ceny paliwa)

Z tego co wiem to nie jedyny - np. w Wielkiej Brytanii płaci się go kupując tzw "tax disc".

Ponadto
en.wikipedia.org/wiki/Road_tax
Zgłoś
Donaldek 2013-07-06, 21:15
Ależ co Wy chcecie? Sama prawda, Polska jest ciągle modernizowana za rok tu będzie druga Irlandia, obiecuję...

Zgłoś
socjalmmv 2013-07-06, 21:17 1
Dam piwo tylko po to żeby mogło się dostać na główną, wtedy więcej osób zobaczy że autor debil.

Zgłoś
MudPie 2013-07-06, 21:41 2
ale zobaczcie, że platforma upadła tak nisko że jej zwolennicy muszą zakładać strony internetowe o nazwie lubiepo
Zgłoś
gandalfff252 2013-07-06, 21:47
nie wiem czy upadła, ale takie rzeczy warto wiedzieć... nie wymaga to nawet interpretacji. Tu nie ma czego nie rozumieć. 2000 km i kropka.

Zgłoś
kroplowa 2013-07-06, 23:48 1
Drogi wybudowane, a za rok będzie trzeba remontować! Idź pan w chuj z tą propagandą!
Zgłoś
gandalfff252 2013-07-07, 12:26
pozyjemy, zobaczymy, na razie wygląda to nieźle wszystko

Zgłoś
kroplowa 2013-07-07, 14:18
Doprawdy? Całkiem niedawno był filmik o "płynącej drodze" z Polski, która się roztopiła. Zresztą.. Wystarczy wyjechać na drogę, żeby zobaczyć..
Zgłoś
gandalfff252 2013-07-07, 14:53
Doprawdy. w jakim ty swiecie zyjesz. jezeli wykonawca cos spartoli musi naprawic w ramach rękojmi, dokladnie jak z reklamacja w sklepie. poza tym ilosc drog gminyych/powiatowych/wojewodzkich wyremontowanych lub wybudownaych na nowo 2007-2013 to ponad 8000km (nie obejmuje autostrad i drog krajowych czyli owe dodatkowe 2000 km). W takiej masie na pewno znajdą się jakies fuszerki, ale przy tej skali bylbym zdziwiony gdyby ich nie było. jest za to rękojmia, wiec jak ktoś coś spartolil to naprawi. proste

Zgłoś
~Faper Noster 2013-07-07, 16:23
Odkąd pamiętam w Polsce raz rządzili ci z prawa, raz ci z lewa. Jedni trochę lepiej, inni trochę gorzej, niemniej jednak wszyscy niezadowalająco.
Platforma miała swoje 5 minut, nie wiem po co dostała kolejne 5 w bonusie (5min = 4 lata), ale to akurat mało istotne. Że te drogi zostały zbudowane - fajnie. Że są jakie są, płatne i chujowe - trudno, lepsze takie niż żadne.
I nie jest to ABSOLUTNIE żaden argument "pro-PO". Budowa tych (i kolejnych) dróg to psi obowiązek KAŻDEJ władzy jaka była, jest i będzie rządzić tym krajem.

21 = 3 * 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów