Skurwysyństwo do granic możliwości. "Polska mentalność"
Skurwysyństwo do granic możliwości. "Polska mentalność"
ty chuju niemyty.za "polaczków" to powinno cię stado czarnuchów w dupę zerżnąć złamasie jebany bez szacunku do Polski i Polaków.Przez takie kurwy jak ty nasza ojczyzna jest taka zjebana.Każda jeban,wyrodna kurwa pluje na ten kraj.Życzę ci z całego serca żebyś zdechł na obczyźnie.
Tak czy inaczej, powodzenia.
A co się robi, gdy umowa jedno, a rzeczywistość swoje? Pisze się do sądu pismo zwane pozwem. Wyobraź sobie, że można to zrobić zarówno w Polsce jak i w każdym innym kraju na świecie. Ale najwyraźniej jest to instytucja wprowadzona wczoraj i niewielu o niej usłyszało. W dodatku w Polsce pozew pracownika w sprawach pracowniczych jest zwolniony od opłaty sądowej. Co więcej, jeśli ktoś faktycznie nie ma kasy, to dostaje pomoc prawną z urzędu, również bez kosztów. Ta tajemna wiedza jest zawarta w takich księgach jak "Kodeks postępowania cywilnego" czy "ustawa o kosztach sądowych w sprawach cywilnych", które najwyraźniej nigdzie nie są dostępne, a na pewno nie w internecie.
manriusz, czy ty właśnie napisałeś, że ojczyzna jest zjebana? Pierdolnij się w ten stary łeb. Tylko mocno. Bo ja w moich wypowiedziach nie widzę obrazy dla "Polski i Polaków" a dla polaczków - nieogarniętych życiowo i dlatego ubogich jełopów, przedstawicieli od 10 do 25 % ludności narodowości polskiej. Ty natomiast dosłownie obraziłeś Polskę. No, chyba że jesteś za głupi, by zrozumieć różnicę między "kraj" a "ojczyzna". W takim razie jesteś po prostu debilem, ale to ci można wybaczyć.
BongMan,
bongman czasem coś mądrego to jednak napiszesz
jak taki kurwa "mondry" jesteś to jedź, zapierdalaj i mieszkaj w takich warunkach...kurwa gimbaza pierdolona
Po co ma jechać. Jak się jest pierdołą i się nie uczy, to potem szuka się pracy na zmywaku. Zgadzam się z opinią większości użytkowników w tym temacie - dostali jakieś powiedzmy lokum ZA DARMO i jeszcze mają jakieś problemy. Jak im źle, to niech wynajmą sobie pokój w hotelu. Mają ruderę z łóżkami, na co oni liczyli - na apartament prezydencki?
BongMan,
bongman czasem coś mądrego to jednak napiszesz
jak taki kurwa "mondry" jesteś to jedź, zapierdalaj i mieszkaj w takich warunkach...kurwa gimbaza pierdolona
Chyba siłą go nikt tam nie wysyłał?
Liczył na apartamenty, koledzy mu naopowiadali jak to można się w DE dorobić, to ma teraz i pokazuje jak to jest naprawdę. Filmik wrzuci na youtube ale i tak będzie napierdalał tam jak beduin, a do kraju wróci za pół roku i będzie się chwalił, jak on się tam zajebiście dorobił.
Filmik wrzuci na youtube ale i tak będzie napierdalał tam jak beduin, a do kraju wróci za pół roku i będzie się chwalił, jak on się tam zajebiście dorobił.
A na powitanie po 3 miesiącach pracy " Guten T... jak to tam było po waszemu, bo już zapomniałem - dzień dobry?"
@pytolski
ty chuju niemyty.za "polaczków" to powinno cię stado czarnuchów w dupę zerżnąć złamasie jebany bez szacunku do Polski i Polaków.Przez takie kurwy jak ty nasza ojczyzna jest taka zjebana.Każda jeban,wyrodna kurwa pluje na ten kraj.Życzę ci z całego serca żebyś zdechł na obczyźnie.
Kim się czujesz? Polaczkiem, czy polakiem?
Sam pewnie świadomie żyjesz tutaj od kilkunastu lat i znasz ludzi takich, którzy za kilka złotówek wypierdolili by Cię w dupę bez zająknięcia (za granicą to jest częściej spotykane) - Dla mnie to są właśniepolaczki, człowiek, który komuś nie da, a i sam nie weźmie - a najlepiej jak jeszcze gdzieś by podpierdolił dla profitu.
Zresztą ta "sypialnia" wygląda całkiem ok.