18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kondzio1c 2014-01-15, 23:55
Dzions napisał/a:

jakoś ja jak kurwa chodziłem do podstawówki to nie słyszałem o czymś takim, miałeś pały z polskiego z dyktand ? to nakurwiałeś po 100 razy ten sam wyraz i się nauczyłeś, a teraz chuj, mam papierek - pierdole nie robię.

@narevkenoki

jak to masz stwierdzoną ? a uczyłeś się kurwa zasad pisowni języka? jak nie to jesteś debilem z papierkiem, jak się uczyłeś, to też jesteś debilem, bo nie umiesz tego zastosować w pisowni
dziękuje i chuj w dupę wszystkim dysom, tak samo jak lewakom i innym kurwa schorzeniom

Dzions
U ciebie stwierdzono Dysmózgie
Zgłoś
S................Z 2014-01-16, 1:58
Jak odróżnić debila od kogoś kto ma dyscośtam i czym to się różni ?
Zgłoś
gmitek 2014-01-16, 3:01
NarevKenoki napisał/a:

mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam chujowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wkurwiają mnie jebane gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.

lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.

Zgłoś
fun88 2014-01-16, 8:58 1
NarevKenoki napisał/a:

mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam chujowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wkurwiają mnie jebane gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.

lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.

czyli jesteś tępy....poprostu

hs
Zgłoś
Liwinech 2014-01-16, 15:07 2
Mam Dysleksje dysgrafie i Sram na Poprawne pisanie Ó czy u to jest Głupotą Utrudniać sobie życie pisać " Poprawnie " Ortografia Jest Po to żeby Uczyć się Głupot zamiast tego co w życiu się przydaje ja Skończyłem Liceum Nie podchodziłem do jakiejś Pedalskiej Matury żeby puści na Spierdolone Pedalskie studia Na których Uczą Ludzi debistwa Poszedłem do Pracy i Puki co Mimo że Znajomi Pokończyli studia to Gówno osiągnęli a ja Przynajmniej mam Już własne Mieszkanie Auto Firmowe I Umiem pożyteczne rzeczy NP Obniżyć sufit położyć panele Wygładzić i Pomalować ściany a Który spierdolony student Jest w stanie w 5 Lat po Ukończeniu Studiów Dojść Legalnie Przynajmniej do Połowy tego co Ja Gdzie według spierdolonych Pedałów Jestem Gorszym człowiekiem
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-16, 22:21
Wszyscy jesteście debilną kurwa ciemną masą, mój dziadek chodził do szkoły w czasach kiedy nie uznawano takiego czegoś jak dysleksja, dysortografia itp. i leczono to napierdalaniem w domu i szkole itp. czyli tak jak to by tutaj wszyscy "znaffcy rzycia" chcieli i co? i gówno mimo, że dostawał wpierdol, opierdol w szkole i domu dalej było tak samo miał chujowe pismo i ortografię, pełno się takich cebul jak wy znalazło, ale mimo to zdobył wykształcenie jako inżynier elektryk ma bardzo dużą wiedzę i co ważniejsze bardzo dobre zdolności manualne(fach w ręku ma ) ale za to niestety nie potrafi ładnie i poprawnie pisać.. tyle, ze te poprawne pisanie jest gówno warte przy jego umiejętnościach, służy jedynie do tego, że nic nie potrafiące cebulaki mogą powiedzieć " o kurwa ale on ma chujową ortografię, mój 10 letni wnuczek lepiej pisze".. i tyle w temacie ortografia jest gówno warta, prawda przyjemnie się czyta jak ktoś pisze poprawnie itd. ale ja osobiście mógłbym oddać swoje estetyczne pismo i w miarę ogarniętą ortografie za umiejętności, jakie posiada mój dziadek.

Tyle w temacie dobranoc pchły na noc, a matura to bzdura
Zgłoś
IwanMT 2014-01-16, 23:49
hmm ja miałem stwierdzoną dyslekcję i dysgrafię i ...hmm to tyle.
Kurwa mam prawie 20lat, jestem na studiach od niedawna i wciąż nie wiem jak oni to wykryli i co to oznacza.
Zawsze pisałem JAK NA CHŁOPA dobrze i teraz tez jakoś tam idzie, a błędów specjalnie nie robiłem nigdy.
Jak dla mnie te badania to są chuja warte i prawie zawsze ( PRAWIE jakby ktoś nie widział ) orzeczenia są wystawiane bo a) albo rodzic zna lekarza i tam wypisze żeby było luźniej na lekcjach b) bachor jest jebanym leniem i nie chce mu się uczyć zasad pisania itd ( podejrzewam, że właśnie tak było w moim przypadku ) c) jw. przychodzi matura i każdy chce pokombinować

To tak ode mnie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów