A nawiasem mówiąc:
Skończyłem politologię i mam pracę.jakoś ja jak kurwa chodziłem do podstawówki to nie słyszałem o czymś takim, miałeś pały z polskiego z dyktand ? to nakurwiałeś po 100 razy ten sam wyraz i się nauczyłeś, a teraz chuj, mam papierek - pierdole nie robię.
@narevkenoki
jak to masz stwierdzoną ? a uczyłeś się kurwa zasad pisowni języka? jak nie to jesteś debilem z papierkiem, jak się uczyłeś, to też jesteś debilem, bo nie umiesz tego zastosować w pisowni
dziękuje i chuj w dupę wszystkim dysom, tak samo jak lewakom i innym kurwa schorzeniom
mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam chujowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wkurwiają mnie jebane gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.
lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.
mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam chujowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wkurwiają mnie jebane gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.
lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.