A nawiasem mówiąc:

jakoś ja jak k🤬a chodziłem do podstawówki to nie słyszałem o czymś takim, miałeś pały z polskiego z dyktand ? to nak🤬iałeś po 100 razy ten sam wyraz i się nauczyłeś, a teraz c🤬j, mam papierek - p🤬le nie robię.
@narevkenoki
jak to masz stwierdzoną ? a uczyłeś się k🤬a zasad pisowni języka? jak nie to jesteś debilem z papierkiem, jak się uczyłeś, to też jesteś debilem, bo nie umiesz tego zastosować w pisowni
dziękuje i c🤬j w dupę wszystkim dysom, tak samo jak lewakom i innym k🤬a schorzeniom
mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam c🤬jowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wk🤬iają mnie j🤬e gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.
lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.
mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam c🤬jowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wk🤬iają mnie j🤬e gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.
lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.