Co prawda nie jestem zwolennikiem kabaretów na sadisticu, ale ten akurat bardzo dobrze pokazuje jak to być powinno.
A nawiasem mówiąc:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................n
2014-01-15, 19:15
Tak widzę większość gimnazjalistów,byle żeby oni tylko udawali to było by super,ale niestety nie udają...
Luis
2014-01-15, 19:25
Ogólnie beznadziejne jak zwykle i po co tyle klął. Piwo jedynie za przekaz.
r................6
2014-01-15, 19:38
piwo za kota... za kota zawsze daję piwko
Dyskalkulja, Dysfonia, Dysortografia to j🤬e gówna, choć dysleksja istnieje, ale raczej powinno się nią nazwać brakiem warunków do skupienia się, bo wszystko co ma dys na początku się źle kojarzy.
Trening i dyscyplina czynią mistrza, jak nie wiedzą to wp🤬lem
mam stwierdzoną dysortografie i dysleksje - i z tym żyje. pismo mam c🤬jowe, ale względnie czytelnie, bo praktyka może nie czyni mistrza, ale pomaga. z samą dysleksją nic nie zrobie, ale i tak nie jest źle. za to wk🤬iają mnie j🤬e gimbusy, którzy gadaniem i pseudo-papierkiem "załatwionym" z poradni usprawiedliwiają własną głupotę... tylko psują opinie tym, którzy naprawdę mają jakiś problem.
lać gimbaze psychicznie, póki nie dorosną.
a................s
2014-01-15, 20:51
Sam miałem dysortografię, ale "miałem" to słowo klucz. Debilom się teraz nic nie chce, ma papierek i ma wszystko w dupie. Idioci się jeszcze k🤬a cieszą, że mają dysfunkcje.
I................r
2014-01-15, 20:54
ja czekam az zaczna nazywac glupote schorzeniem czy tam chorobą
@NarevKenoki: jak masz nieczytelne pismo to ciepisz na dysgrafię.
Co do tematu, to te choroby istnieją, czy się to "konserwatywnym" sadolom podoba, czy nie. Inna rzecz, że debili, którzy zasłaniają się "dysami" nie mając ich trzeba tępić.
Końcówka psuje wszystko
Dziwne, śmieszy to chyba tych, którzy w rzeczywistości reprezentują poziom klienta tego psychologa...
M................o
2014-01-15, 21:01
jakoś ja jak k🤬a chodziłem do podstawówki to nie słyszałem o czymś takim, miałeś pały z polskiego z dyktand ? to nak🤬iałeś po 100 razy ten sam wyraz i się nauczyłeś, a teraz c🤬j, mam papierek - p🤬le nie robię.
@narevkenoki
jak to masz stwierdzoną ? a uczyłeś się k🤬a zasad pisowni języka? jak nie to jesteś debilem z papierkiem, jak się uczyłeś, to też jesteś debilem, bo nie umiesz tego zastosować w pisowni
dziękuje i c🤬j w dupę wszystkim dysom, tak samo jak lewakom i innym k🤬a schorzeniom
F................6
2014-01-15, 21:06
Bardzo zabawne.

Oburzeni i negatywnie nastawieni - wyp🤬alalalallalallaaaaaaaaaaaaaaaaa
i................y
2014-01-15, 21:07
Niedługo brak dysfunkcji zaczną nazywać dysdysfunkcją i będą leczyć zbyt ambitnych i zbyt pracowitych.