📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Fajno lochaaa
Lolekmko11 napisał/a:
Fajno lochaaa
To wyrwij lachonia
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ratował własne życie
Pierwsze skojarzenie Blanka ze Street Fightera
Ja pierdole, znów dodany jakiś zjebany śmiech żeby Grażyny wiedziały kiedy się śmiać.
taniec = osiagniecia cywilizacyjne
ten sam poziom tylko brakuje jeszcze masek i sukienek z trawy
ten sam poziom tylko brakuje jeszcze masek i sukienek z trawy
Taki suchar mi się przypomniał.
Facet prosi o najgrubszą babę w burdelu. Znajdują mu loszkę 150kg. Zamykają się w pokoju, facet kładzie się na łóżku a babie każę wejść na szafę. Jestem gotowy, mówi, teraz skocz na mnie. Baba powoli odrywa się od szafy, już szybuje, facet szybko wstaje, przesuwa łóżko. Baba z impetem zapieprza w podłogę. Facet podchodzi i mówi: "Ale cię wyruchałem"
Facet prosi o najgrubszą babę w burdelu. Znajdują mu loszkę 150kg. Zamykają się w pokoju, facet kładzie się na łóżku a babie każę wejść na szafę. Jestem gotowy, mówi, teraz skocz na mnie. Baba powoli odrywa się od szafy, już szybuje, facet szybko wstaje, przesuwa łóżko. Baba z impetem zapieprza w podłogę. Facet podchodzi i mówi: "Ale cię wyruchałem"
Kiedyś umówiłem się z panną z Roksy. Przychodzę do niej, a tu taka locha jak w filmiku tylko, że biała. Wkurwiony bo zdjęcia w ogłoszeniu mówiły co innego, a i cena bardzo przystępna (100zł) . Ale mówię chuj jestem to chociaż spróbuję. Bez szału, a nawet trochę słabo. Nie polecam. 3/10
trzęsienie ziemi, a jak by na plaży to zrobiła, to by jeszcze tsunami wywołała
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów