18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Kebabkillah 2012-06-29, 16:56
Kolejny post który nic nie wniesie do tematu poza tym, że gość ma jakiś tam talent i ma chęć aby pokazać się, wybić ponad szarość polskiej rzeczywistości szaraczków którzy żyją od 10 do 10.

A na marginesie.
Komentowanie komentarzy to debilizm.
Zgłoś
zeto88 2012-06-29, 17:08 6
@mcmt co Ty, dziennikarz TVNu? Kolejny post z materiałem od nich.
Zgłoś
raptofil 2012-06-29, 17:11
Jedno miasto wymyśliło promocje samego siebie, a pozostałe miasta skopiowały ten schemat. No muszę przyznać, Poznań ma ciekawy autobusy i PKP, a i jeszcze jakiś dwóch debili w kabriolecie...

Co to za promocja?

e-cig
Zgłoś
macleod 2012-06-29, 17:19 24
chujowe...

Zgłoś
mcmt 2012-06-29, 17:39 1
zeto88 napisał/a:

@mcmt co Ty, dziennikarz TVNu? Kolejny post z materiałem od nich.

Mówisz, że powinni mi płacić?

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
-ogi- 2012-06-29, 18:00 6
marna podróbka projektu warszawiak

"Świnie noszą koronę, orzeł w gównie tonie,
a czerwono białe płótno porwał wiatr."
Zgłoś
zeto88 2012-06-29, 22:00
mcmt napisał/a:

Mówisz, że powinni mi płacić?

Czy powinni, nie wiem, ale jeśli by Ci płacili za takie rzeczy to bym trochę Ci zazdrościł
Zgłoś
Lupido 2012-06-29, 23:13
2:08 - "miasto Penerów"
Pener, wydało się.
(tak usłyszałem )
Zgłoś
V................n 2012-06-30, 16:56 1
@Lupido
Pener - w gwarze poznańskiej, znaczy kloszard, lump, menel. Wypromowane przej Ryszarda Peję piosenką Anty Liroj.
Przyjęte także przez Sosnowiczan, którzy dodali formy przysłówkowe (penersko) oraz przymiotnikowe (penerski, penerska), które oznaczają raz coś fajnego a raz ssącego pałe, trzeba więc uwarzać na kontekst zastosowania owego wyrażenia.
Zgłoś
mcmt 2012-06-30, 17:18
zeto88 napisał/a:

Czy powinni, nie wiem, ale jeśli by Ci płacili za takie rzeczy to bym trochę Ci zazdrościł

Też nie płacą

-ogi- napisał/a:

marna podróbka projektu warszawiak

Tego suchara?

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Vasqezzzz 2012-06-30, 17:30
Kraina podziemnej pomarańczy tej!

Perversity - "The human thirst for self torture."
Zgłoś
Miki6830 2012-06-30, 17:51 1
Za Czacz piwko leci !
Zgłoś
CPCH 2012-06-30, 18:22 2
miejcie sobie sztuczne pompowane warszawiańskie peany poznańskie peany...

my mamy :

Zgłoś
s................8 2012-06-30, 18:24
Mi się podoba;] Nie jestem ani z Warszawy ani z Poznania, choć w stolicy studiuję a w Poznaniu studiowałem... Nie będąc stronniczym wolę wersję poznańską (nawet jeśli projekt Warszawiak było pierwsze)...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów