📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przypadkowa awaria? Powątpiewam - w Rassiji nic nie dzieje się przypadkiem bo Rosja to jeden kurwa wielki przypadek, cyka blyat!
6zł za 2,8 litra paliwa, 2,15 zł za litr. Fajnie.
kotorminator napisał/a:
6zł za 2,8 litra paliwa, 2,15 zł za litr. Fajnie.
2.15 za atmosferę a nie litr
Gość wodór tankuje dlatego nie widać jak leci.
I jeszcze mordę drze.
I jeszcze mordę drze.
Na Bp pod Warszawą jest tak samo. Paliwo zaczyna lecieć dopiero jak na liczniku jest jakieś 8-10 zł
Rosja to taki kraj że jak chcesz zatankować to najpierw musisz dać łapówkę.
Pewnie gaz tankował, a gaz jest przecież przezroczysty i go nie widać. Po co robić aferę? Mógł normalnie zapalić zapałkę i sprawdzić czy płomień ma niebieski kolor to by zobaczył czy jest też gaz w baku. Tylko trzeba potem szybko zamknąć żeby się nie ulatniał ze zbiornika.
blyet, ble , na chuj...ble, ble ble, suka ble, na chuj...tak to mniej więcej jest
a co jeśli kroją tak na wszystkich stacjach?! dobrze że ja leję białoruską z baniaków, przynajmniej wiem, że mnie nie oszukają
BluntedAstronaut napisał/a:
Przypadkowa awaria? Powątpiewam - w Rassiji nic nie dzieje się przypadkiem bo Rosja to jeden kurwa wielki przypadek, cyka blyat!
A u nas obecnie, to co? Dymają Polaków oficjalnie gdzie się da. Litr paliwa to w połowie wymyślone opłaty, plus jeszcze kolejny podatek wymyślili. A ciekawe, na ilu stajach litr, to jest litr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów