...że aż nóżkę złamała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sama się kurwa ukarała.
ahhh a uczyli na siłowni żeby do końca nie prostować nóg bo się w drugą stronę zegną głupia cipa
Niech ktoś wrzuci gifa z tą babą co na specjalnej maszynie do ćwiczeń złamała obie nogi, bo tępa była!
Ona chciała im pokazać podstawowego low kinga
Skoro bardziej się "obezwładniła", to teraz wartownicy będą mieli używanie.
tak wygląda 99,9% zgłoszeń w stylu "policja skatowała mnie na komendzie"
zwykła furia,
kto nie ma kobiety, ten nie wie
kto nie ma kobiety, ten nie wie
2 osobowa - komfortowa cela, łóżko (nie skrzynia), pościel. Kilkanaście lat temu tak wyglądały ośrodki wypoczynkowe nad Polskim morzem "na tanio" za 80zł za dobę/para.
Wrocławskich dołków nie będę opisywał, ale powiem tylko że pani by na pewno nie weszła tam w tych butach. Dodatkowo jak by odpierdalała takie cyrki to by została w moment spacyfikowana i pozostała by jej trauma do końca życia. I prawidłowo.
Wrocławskich dołków nie będę opisywał, ale powiem tylko że pani by na pewno nie weszła tam w tych butach. Dodatkowo jak by odpierdalała takie cyrki to by została w moment spacyfikowana i pozostała by jej trauma do końca życia. I prawidłowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów