📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Żal mi tej dziewczynki strasznie, jakbym dorwał tych małych psychopatów to bym chyba zabił.
Smutne to
Chciał bym kiedyś trafić na taki incydent szybko zrobił bym szkołę życia i śmierci gnojom
Chciał bym kiedyś trafić na taki incydent szybko zrobił bym szkołę życia i śmierci gnojom
jak by to bylo moje dziecko cała grupa nie przżyła by następnego świtu jak bym oczywiscie mieszkał tam w tym tubylczym świecie
prot240 napisał/a:
Ja widzę filmowanie i podpuszczanie przez dorosłego. Film wyrwał się z ciemnej sieci, mam nadzieję że dziecko przeżyło chociaż obawiam się że film trwał dalej . Świat to śmietnik do zaorania
Nawet nie żartuj bo aż mi się flaki skręcają. Zwłaszcza z tym że filmik trwał nadal. Mam teraz zjebany cały tydzień. Chiny to podobno państwo policyjne i gdzie ta k... policja niby jest?
I za co te smarki tak zlali w kilku tego dzieciaka ...nienawidzę krzywdy dzieci
Mam tutaj konto tylko do lurkowania i zazwyczaj nigdzie nic nie komentuje, ale ten film mnie autentycznie zagotowal w środku.
Jak bym był ojcem tej dziewczynki to najebal bym najpierw każde z osobna rodziców tych ryżojadooprawcow a później każdego gowniaka aby wszyscy patrzyli
[ Dodano: 2024-12-02, 23:25 ]
Dodatkowo bym małej zrobił obdukcję i do końca życia by rodzice gowniaków płacili rentę za leczenie mojego dziecka
[ Dodano: 2024-12-02, 23:25 ]
Dodatkowo bym małej zrobił obdukcję i do końca życia by rodzice gowniaków płacili rentę za leczenie mojego dziecka
Szkoda mi tej dziewczynki.
Gdyby ktoś tak moją córę potraktował to by sąsiedzi szukali worków po polach...
Gdyby ktoś tak moją córę potraktował to by sąsiedzi szukali worków po polach...
wild_skeptic napisał/a:
a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.
Koloega pierdoli. Tak se myślę, że miałaby takie szanse jak Ty przed ucieczką przed Yorkiem.
Bym te kurwiska po wyjaśniał oczywiście nie fizycznie.. jak na Sadistic jestem od wielu lat to mnie ten filmik poruszył
To nie jest żadna młodzież tylko małe skurwiel tresowane w komuszym reżimie.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów