18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Brzęczyszczykiewicz 2024-12-01, 16:14
W takim przypadku bycie ofiara nic nie daje, myślę, że winno się zaatakować napastników z największą możliwą furią, nawet jeśli jest się wiele słabszym i się dostanie potem wpierdol, to się zastanowią następnym razem czy warto.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-01, 16:33
Gdybym się dowiedział, że moja córka bierze udział w czymś takim, to chyba bym ją zajebał gołymi rękoma.
Zgłoś
RiderDiabła 2024-12-01, 17:46
Małe skośnookie skur*ysynki.
Żeby tak sobie bardzo zapamiętali, jak to jest tak wesoło niszczyć drugiego człowieka, ale też tak, żeby było dość sympatycznie i wesoło... 🔥
Każdemu z osobna włożył bym głęboko w dupę oblanego sosem z papryczek Pepper X banana, a potem jeszcze wysmarował bym każdemu nim gębę. Jaka była by cudna zabawa ☺️ i na pewno podobało by się im to równie bardzo, jak tej dziewczynce 🖤
Zgłoś
Goli29 2024-12-01, 19:23 2
Pewnie we wszystkim jest lepsza od nich, bardziej inteligentniejsza i mądrzejsza, dlatego się mszczą.. jebane kurwy ... Od razu bym spalił takich młodych zwyroli.
Zgłoś
Cruccu87 2024-12-01, 20:10 1
Mirek19850509 napisał/a:

Krew mięso nic mnie nie rusza , ale spojrzenie tej małej mnie rozjebalo na łopatki , życie jest przjabane dla niektórych ,

jest, ale nie dla nas, więc nie smutaj już
Zgłoś
mazga50 2024-12-01, 20:56 1
wild_skeptic napisał/a:

a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.

Na 100% to nie jest pierwszy raz.
A powód? Jedno z rodziców pewnie jest "wrogiem ludu", a to już wystarczy, żeby debile znęcały się nad małą.
Zgłoś
paragon0 2024-12-01, 22:10 1
Żółci, jak czarni, barbarzyńcy których należy zrównać z ziemią
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-12-01, 22:14
Czekam z nadzieją na rewanż, na tych większych.
Zgłoś
BrianGriffin 2024-12-02, 0:37 1
mam nadzieje, że jeszcze za mojego życia ta żółta zaraza sie nie rozpanoszy w europie
Zgłoś
matthe 2024-12-02, 1:32
To jest inny mental. Chińczycy w dużych miastach powoli zaczynają ogarniać cywilizację. Bardzo podobnie jak w Rosji. Niestety to duży kraj i na wioskach dalej jest zacofanie. Wystarczy wejść na chińskiego (oryginalnego) tiktoka czyli douyin . com. Można trafić na wypadki śmiertelne czy maltretowanie zwierząt nadające się jedynie na sadola, tam jest to ok i nie są banowane. A jak tańcząca laska pokaże skrawek majtek to jest blur...
Zgłoś
Nome 2024-12-02, 1:37
prot240 napisał/a:

Ja widzę filmowanie i podpuszczanie przez dorosłego. Film wyrwał się z ciemnej sieci, mam nadzieję że dziecko przeżyło chociaż obawiam się że film trwał dalej . Świat to śmietnik do zaorania

mnie też tak się wydaje, że to coś grubszego, ktoś maltretuje dzieci i sprzedaje filmy zwyrodnialcom
Zgłoś
nevermind_b 2024-12-02, 4:45
jeśli ona to dzieciństwo przeżyje to ich wszystkich zajebie...
Zgłoś
DEADmanPL 2024-12-02, 10:35
Ludzie są źli z natury i tyle.
Zgłoś
qubajah 2024-12-02, 12:00
Nie obejrze do końca choćby już miało nic sie nie dziać. 20 sekund mi wystarczy. Wystrzelający mózg spod koła ciężarówki to przy tym nic. Każdego kto brał udział w tym pobiciu ut0piłbym w gównie trzymając za kark...
Zgłoś
JoSeed 2024-12-02, 13:56
Śmierdzące gnoje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem