Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.
U nich hierarchię buduje się od dziecka i możliwe że coś zajebała i jest kara
a najgorsze, że tego jest 1,4 miliarda
Ten chiński gównokraj wpisuje w statysyki randomowe dane, co przyznali najwyzszej rangi politycy u nich. Moze jesr ich 1.4 mld ale równie dobrze moze 1 mld. Wzrost PKB tez maja randomowy.
a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.
Albo przez szkołe. Byłem w podobnej sytuacji, nauczyciele wielokrotnie widzieli znecanie się nade mną (w tym zgolenie pasma włosów maszynką, na przerwie, nauczyciel to widział - była to szkoła podstawowa). I jeśli oczekując ze strony nauczyciela pomocy, a on podchodzi i mówi, że jesteście kolegami, podajcie sobie ręce i się rozejdźcie - a jutro powtórka. TO na co możesz liczyć? Psycha rozjebana, bo osoby, ze strony których powinieneś oczekiwać pomocy, mają to w dupie. Dodam, że nademną też się zawsze pstawili w grupie (raz, jeden spróbował solo i złapałem typowe aggro...potem tylko w grupie)
Krew mięso nic mnie nie rusza , ale spojrzenie tej małej mnie rozjebalo na łopatki , życie jest przjabane dla niektórych ,
Dokładnie. Złapałbym te małe socjopatyczne skośnookie robaki za nogi i przykurwił każdym po razie o chodnik :/
Dziewczynka wybierała by palcem kolejność i siłę pierdolnięcia
Mieć pretensje do dzieci za to, że robią to co nauczyli je rodzice.
Otusz to!!! Ale i tak wpierdol by dostały. Potem jeszcze rodzice że takie kurwie wychodowały
Albo przez szkołe. Byłem w podobnej sytuacji, nauczyciele wielokrotnie widzieli znecanie się nade mną (w tym zgolenie pasma włosów maszynką, na przerwie, nauczyciel to widział - była to szkoła podstawowa). I jeśli oczekując ze strony nauczyciela pomocy, a on podchodzi i mówi, że jesteście kolegami, podajcie sobie ręce i się rozejdźcie - a jutro powtórka. TO na co możesz liczyć? Psycha rozjebana, bo osoby, ze strony których powinieneś oczekiwać pomocy, mają to w dupie. Dodam, że nademną też się zawsze pstawili w grupie (raz, jeden spróbował solo i złapałem typowe aggro...potem tylko w grupie)
Dlatego jeśli ktoś się znęca nad dzieckiem najlepiej by te dziecko dzgneło oprawcę cyrklem w oko. Będzie sprawa będzię wiadome że znęcali się nad nim. Psycholog stwierdzi że dziecko nie wytrzymało i wybuchło impulsywnie. Jako karę dostanię jakiś nadzór a oprawca może kiedyś wyjdzie na ludzi ale do końca swoich dni gdy będzie szedł do lustra i widział się w lustrze będzie pamiętał że stracił oko przez to że się nad kimś znęcał. Polecam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów