18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Kozłastopa 2024-11-30, 21:52 72
Nawet tego nie włączam, bo się wkurwię.
Zgłoś
Krysbos 2024-11-30, 22:02 23
Powybijał bym te żółte gówna..
Łącznie z tą bitą, żeby się nie męczyła.
Zgłoś
DupaJasiu123 2024-11-30, 22:06 8
Młodzież? Przecież to dzieci... Ale trzeba przyznać że twarda jest.
Zgłoś
turor 2024-11-30, 22:08 3
Mieć pretensje do dzieci za to, że robią to co nauczyli je rodzice.
Zgłoś
wild_skeptic 2024-11-30, 22:08 32
a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.
Zgłoś
Mirek19850509 2024-11-30, 22:09 114
Krew mięso nic mnie nie rusza , ale spojrzenie tej małej mnie rozjebalo na łopatki , życie jest przjabane dla niektórych ,
Zgłoś
leonidkacap 2024-11-30, 22:11
a potem nie ma co się dziwić jak matka przez przypadek nie upilnuję dziecka na ulicy
Zgłoś
Baronessa 2024-11-30, 22:15 11
A co to kurwa za zabawy?! Zapierdalać do fabryki, ale już! Głupoty szybko wylecą z tych małych, pustych, żółtych łbów...
Mój nowy smartfon i smartwatch Huawei na gwiazdkę 2025 same się nie złożą...
Zgłoś
siewie 2024-11-30, 22:16 9
Może to i dzieci ale jak dla mnie do rozstrzelania się nadają ci oprawcy bo z tego gówna nic nie wyrośnie za czasów dzieciństwa czy tam kurwa młodości zawsze się dostało po mordzie albo ktoś dostał ale zawsze był szacunek do człowieka a to już podbiją pod znęcanie się
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-30, 22:18 1
DupaJasiu123 napisał/a:

Młodzież? Przecież to dzieci... Ale trzeba przyznać że twarda jest.

Rośnie następny Ted bundy albo inny Kuba rozpruwacz
Zgłoś
Nome 2024-11-30, 22:24 3
wild_skeptic napisał/a:

a dla mnie to kwestia wychowania. Nie pierwszy taki filmik widzę na sadisticu i żaden zdrowy dzieciak by nie stał w miejscu w takiej sytuacji. Robiłby cokolwiek jako samoobrona. Spierdalał, krzyczał. A tu kolejny klasyczek chińskiego wychowania - 5 latka i już rozjebana samoocena (na 100% przez starych) i tylko potulnie czeka i stoi aż inne dzieciaki "się znudzą". Pewnie w domu ma podobnie, ale to już raczej sam opierdol i wyzwiska lecą. Całkowita bierność.

może to rodzeństwo ją bije i dziecko nie ma szans, nie ma się komu poskarżyć, bo jeszcze oberwie jak się poskarży, dlatego milczy i nie płacze, dziecko o które rodzice dbają zaraz by rozdarło mordę na cały regulator, ona wie, że nikt jej nie pomoże
Zgłoś
romek134 2024-11-30, 22:37 2
przecież to jest dziecko...
Zgłoś
Kopernik2080 2024-11-30, 22:40 22
jebane żółte małpy, szkoda dziewczynki
Zgłoś
Nome 2024-11-30, 22:47 3
a najgorsze, że tego jest 1,4 miliarda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem