18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🔥 Nie deptać trawników - teraz popularne
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Kriski 2024-11-30, 22:48 1
Porównując głupie filmiki z orkostanu i chin, stwierdzam że to podobne bydło.
Więc, wojna blisko.

[ Dodano: 2024-11-30, 22:49 ]
romek134 napisał/a:

przecież to jest dziecko...

I co w związku z tym?
Zgłoś
Zinou0 2024-11-30, 23:07 3
Ja pierdole... Za ten kop w czoło i stawanie na plecach to złamać kikuta , i naznaczać takich jak bydło np. na szyi albo dłoni żeby każdy wiedział że to śmieć społeczny , bez możliwości znalezienia dobrej pracy. Zresztą widać że to jakaś starsza jest prowodyrem akcji. Nie broni się dzieciak bo wie że jak zareaguje to będzie gorzej , to na pewno nie pierwszy raz... Co za zjeby
Zgłoś
Jarazz 2024-11-30, 23:19
Jak dorośnie to ich wszystkich zajebie
Zgłoś
__Tux__ 2024-11-30, 23:37
Co one tam robią? Do maszyn! Do maszyn! Wracać do pracy!
Zgłoś
Korcipała 2024-11-30, 23:56 2
Jebane małe ryżojady co z takich gówien wyrośnie.
Zgłoś
winnywalen 2024-12-01, 0:33 7
Nic mnie nie rusza na sadolu, po za krzywdzeniem dzieci. Może dlatego, że jestem rodzicem i z perspektywy czasu widzę, że dzieci to największy skarb jaki można posiadać a każda krzywda wobec nich jest dla mnie nie do pomyślenia.
Zgłoś
MalyjohC 2024-12-01, 0:33
Nie znam chiński ale na polski miała lepsze sandały....no szkoda trauma do końca życia za lepsze sandały
Zgłoś
Janko 2024-12-01, 0:33 1
Toż to kurwa bydło rośnie nie ludzie
Zgłoś
romek134 2024-12-01, 1:22 1
Kriski napisał/a:

Porównując głupie filmiki z orkostanu i chin, stwierdzam że to podobne bydło.
Więc, wojna blisko.
I co w związku z tym?

No niestety jest to bydło na pierwszy tylko rzut oka wykazujące jakieś pozory człowieczeństwa.

A w związku z tym że są to dzieci i to wcale małe to to że mimo tego że wpadam czasem na sadola i wypisuję dla uciechy głupie komentarze zachowałem jednak jakąś normalność i wstrząsa mną taki poziom okrucieństwa i demoralizacji u dzieci.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-01, 1:25 3
Czytam te komentarze i zastanawiam czy każdy z was udaje, że nigdy się z czymś takim nie spotkał lub nie słyszał aby ktoś tego doświadczył w bliskiej okolicy. Fundamenty moralności u dziecka rozwijają się między 3 a 5 rokiem życia, potem do 10-12 roku życia zaczynają rozumieć jej bardziej złożone kwestie, mimo to zdarza się, że 8-10 latek potrafi w sposób brutalny znęcać się nad innym dzieckiem lub zwierzęciem nie rozumiejąc w pełni swoich czynów. Te dzieciaki po odkryciu przez ich rodziców nagrania dostały pewnie solidny wpierdol, potem zostały przymuszone aby przeprosić tę dziewczynkę i 9/10 z nich wyrośnie na normalnych ludzi. Dzieci po prostu trzeba kurwa mieć na oku i reagować - to jest część wychowania.
Zgłoś
FilonN 2024-12-01, 1:49 2
Jprdle. Nie obejrzałem całego filmiku. Twarda jest. Jak dorośnie zajebie ich wszystkich. Trzymam za nią kciuki . Szkoda że mnie tam nie ma...
Zgłoś
Hory_psyhol 2024-12-01, 1:50
Kazda z tych ryżojadow bym najpierw najebal a potem ubogacił kulturowo dla zasady. Oprócz tego bitego dziecka
Zgłoś
Seymouro1908 2024-12-01, 1:53
No i się wkurwiłem. Zawsze zastanawia mnie dlaczego w takich przypadkach ofiara sie nie broni albo przynajmniej próbuje spierdalać.
Zgłoś
Marcujel 2024-12-01, 2:12
Typowa komunistyczna swołocz na styl rosyjski
Zgłoś
prot240 2024-12-01, 2:33 1
Ja widzę filmowanie i podpuszczanie przez dorosłego. Film wyrwał się z ciemnej sieci, mam nadzieję że dziecko przeżyło chociaż obawiam się że film trwał dalej . Świat to śmietnik do zaorania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem