📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Porównując głupie filmiki z orkostanu i chin, stwierdzam że to podobne bydło.
Więc, wojna blisko.
[ Dodano: 2024-11-30, 22:49 ]
I co w związku z tym?
Więc, wojna blisko.
[ Dodano: 2024-11-30, 22:49 ]
romek134 napisał/a:
przecież to jest dziecko...
I co w związku z tym?
Ja pierdole... Za ten kop w czoło i stawanie na plecach to złamać kikuta , i naznaczać takich jak bydło np. na szyi albo dłoni żeby każdy wiedział że to śmieć społeczny , bez możliwości znalezienia dobrej pracy. Zresztą widać że to jakaś starsza jest prowodyrem akcji. Nie broni się dzieciak bo wie że jak zareaguje to będzie gorzej , to na pewno nie pierwszy raz... Co za zjeby
Nic mnie nie rusza na sadolu, po za krzywdzeniem dzieci. Może dlatego, że jestem rodzicem i z perspektywy czasu widzę, że dzieci to największy skarb jaki można posiadać a każda krzywda wobec nich jest dla mnie nie do pomyślenia.
Nie znam chiński ale na polski miała lepsze sandały....no szkoda trauma do końca życia za lepsze sandały
Kriski napisał/a:
Porównując głupie filmiki z orkostanu i chin, stwierdzam że to podobne bydło.
Więc, wojna blisko.
I co w związku z tym?
No niestety jest to bydło na pierwszy tylko rzut oka wykazujące jakieś pozory człowieczeństwa.
A w związku z tym że są to dzieci i to wcale małe to to że mimo tego że wpadam czasem na sadola i wypisuję dla uciechy głupie komentarze zachowałem jednak jakąś normalność i wstrząsa mną taki poziom okrucieństwa i demoralizacji u dzieci.
Czytam te komentarze i zastanawiam czy każdy z was udaje, że nigdy się z czymś takim nie spotkał lub nie słyszał aby ktoś tego doświadczył w bliskiej okolicy. Fundamenty moralności u dziecka rozwijają się między 3 a 5 rokiem życia, potem do 10-12 roku życia zaczynają rozumieć jej bardziej złożone kwestie, mimo to zdarza się, że 8-10 latek potrafi w sposób brutalny znęcać się nad innym dzieckiem lub zwierzęciem nie rozumiejąc w pełni swoich czynów. Te dzieciaki po odkryciu przez ich rodziców nagrania dostały pewnie solidny wpierdol, potem zostały przymuszone aby przeprosić tę dziewczynkę i 9/10 z nich wyrośnie na normalnych ludzi. Dzieci po prostu trzeba kurwa mieć na oku i reagować - to jest część wychowania.
Jprdle. Nie obejrzałem całego filmiku. Twarda jest. Jak dorośnie zajebie ich wszystkich. Trzymam za nią kciuki . Szkoda że mnie tam nie ma...
Kazda z tych ryżojadow bym najpierw najebal a potem ubogacił kulturowo dla zasady. Oprócz tego bitego dziecka
No i się wkurwiłem. Zawsze zastanawia mnie dlaczego w takich przypadkach ofiara sie nie broni albo przynajmniej próbuje spierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów