Sam bym chyba narobił w gacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym ją walił po ryju i nie było by tak wesoło...
czesi sa jebnieci tej jedza jakies knedle i topione sery, poza tym brzmia jak sepleniacy gej
Podoba mi się i przynajmniej nie wkurwiaja innych ludzi, tylko miedzy sobą się ''prankuja''
Zajebiste To jest jeden z lepszych numerów jakie widziałem, a widziałem wszystkie.
Pozwolę sobie przypomnieć klasyka. (wiadomo że było)
Amerykanie mają nawet do tego program w TV
Na tym chyba się Czesi wzorowali .
Musze przyznać że wyszło im to nieźle.
Wszystkich makabrycznych żartów nie oglądałem . A są tam aż 83 filmy.
Amerykanie mają nawet do tego program w TV
Na tym chyba się Czesi wzorowali .
Musze przyznać że wyszło im to nieźle.
Wszystkich makabrycznych żartów nie oglądałem . A są tam aż 83 filmy.
te pomsty sa w chuj ustawioe jak cos
Fake jak chuj, co za debil w środku nocy jeździ z zapalonym światłem w środku samochodu? Przecież wtedy nic nie widać na zewnątrz.
Te ich 'pomsty' są ustawione. Można się nabrać raz czy drugi, ale przy kolejnych to choćby prawdziwe duchy tam były, to by nie uwierzył, myśląc ze to 'pomsta'
Musze przyznac, ze kurwa wyszlo im to genialnie. Ja bym w gacie narobił..
Ale ta dziewczyna tez zajebista...
Ale ta dziewczyna tez zajebista...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów