Wynalezione na pejsbuku. Sami oceńcie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to jest kurwa... chore
Nie do końca jestem pewien czy to Afryka, widzę tylko że dziewczęta lubią dawać czarnym, ale bawią się dobrze, jak to mówią "bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy".
"Równi ludzie", wy kuhwy!
Na filmie przedstawiono 2 pary niggletów podczas tańca godowego. Nie jest to do końca prokreacja ze względu na fakt, że samce nie są jeszcze dojrzałe ale nie przeszkadza im to w naśladownictwie starszych osobników. Samica wypina się w stronę samca a ten naśladując ruchy frykcyjne wprawia w rytmiczne ruchy swoje biodra. Cóż za wspaniały pokaz w świecie zwierząt. Czytała Krystyna Czubówna.
o proszę kobiety, które znają swoje miejsce dać im mokre szmaty to od razu podłogę by wytarły
Do jednej łapy dać arbuza, do drugiej kurczaka i mamy gotowy zestaw.
po głębszej analizie stwierdzam jedyny możliwy środek zaradczy.. Utylizacja
Idę środkiem skurwisyny!!!
co to jest kurwa za patola? pasem napierdolić ,a dziewczynkom potrzaskać liście na twarz ,a małej lanie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów