18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
M................s 2015-03-22, 13:02 53
to jest kurwa... chore
Zgłoś
m................0 2015-03-22, 13:05 12
Nie do końca jestem pewien czy to Afryka, widzę tylko że dziewczęta lubią dawać czarnym, ale bawią się dobrze, jak to mówią "bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy".
Zgłoś
Magik2501 2015-03-22, 13:05 4
"Równi ludzie", wy kuhwy!

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
hudziel 2015-03-22, 13:06 136
Na filmie przedstawiono 2 pary niggletów podczas tańca godowego. Nie jest to do końca prokreacja ze względu na fakt, że samce nie są jeszcze dojrzałe ale nie przeszkadza im to w naśladownictwie starszych osobników. Samica wypina się w stronę samca a ten naśladując ruchy frykcyjne wprawia w rytmiczne ruchy swoje biodra. Cóż za wspaniały pokaz w świecie zwierząt. Czytała Krystyna Czubówna.

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
Kuirek 2015-03-22, 13:18 8
Na początku myślałem, że te panie które się wypinają to również przedstawicielki rasy czarnej. Okazuje się, że nie. Co się z tym światem dzieje...
Zgłoś
Leworeczny 2015-03-22, 13:40 37
W wieku pięciu lat zrobili więcej niż połowa użytkowników sadistica przez całe życie.
Zgłoś
R................s 2015-03-22, 13:47 1
o proszę kobiety, które znają swoje miejsce dać im mokre szmaty to od razu podłogę by wytarły
Zgłoś
mazin 2015-03-22, 14:19 5
Zabawa zupełnie jak na polskim weselu.
Zgłoś
saves 2015-03-22, 14:23 1
Do jednej łapy dać arbuza, do drugiej kurczaka i mamy gotowy zestaw.
Zgłoś
okrutnyCham 2015-03-22, 14:58
po głębszej analizie stwierdzam jedyny możliwy środek zaradczy.. Utylizacja

zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Zgłoś
WielkiElektronik 2015-03-22, 15:40
Rape school, każdy czarny musi ją skończyć przed wyemigrowaniem z gówna

Idę środkiem skurwisyny!!!
Zgłoś
BadOmen 2015-03-22, 15:51
No kurwa jebane zwierzęta...
Zgłoś
Pankracy_Młot 2015-03-22, 15:56 3
co to jest kurwa za patola? pasem napierdolić ,a dziewczynkom potrzaskać liście na twarz ,a małej lanie

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
filipos93 2015-03-22, 15:56
najbliżej kamery po prawej stronie widać młodą obiecującą feministke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów