📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatnio dużo pedałowatych tematów przewija się przez poczekalnię i niestety trafia na główną. Czyżby zamknęli kwejka?
już polaczki poważni męscy mężczyźni się spinają w komentarzach
A siebie jak określisz? Bo z wypowiedzi wynika, że mężczyzna z ciebie żaden.
krzyks napisał/a:
A siebie jak określisz? Bo z wypowiedzi wynika, że mężczyzna z ciebie żaden.
a co cie obchodzi moja męskość? masz jakieś kompleksy? pedałem jesteś? to idź do klubu dla gejów, to nie mój problem
co to jest i gdzie sie to nakreca
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
ObywatelHoplita napisał/a:
a co cie obchodzi moja męskość? masz jakieś kompleksy? pedałem jesteś? to idź do klubu dla gejów, to nie mój problem
Sam się określiłeś
Myślałem że coś odpierdoli i wybuchnie albo chociaż się zapali, zwiodłem się nie ma piwa ale bo ty mi kiedyś dałeś piwo?
ObywatelHoplita napisał/a:
ObywatelHoplita
a ty co następny ciototroll, czy kolejne konto rodzynka
kurwa
jak ja czuję ten smród idiotów
chyba tampony sobie wsadzę w nos
a ty się weź podetrzyj
a ty co następny ciototroll, czy kolejne konto rodzynka
kurwa
jak ja czuję ten smród idiotów
chyba tampony sobie wsadzę w nos
a ty się weź podetrzyj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów