📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten biały blokował tego ciemnego żeby korka nie omijał.
spoko ze cos widac.
Żona mu powiedziała, że jadą do Sosnowca. Instynkt.
jednemu i drugiemu murzynski chuj w dupe, jednemu za zapierdalanie po wydzielonym fragmencie jezdni ktory nie sluzy do jazdy, drugiemu wlasnie za zawracanie, nawet sie kurwa nie spojrzala a kazdy kierujacy powiniem miec oczy dookola glowy
Ten biały mistrz zrobił to specjalnie. Ruscy to mistrze w wyłudzaniu kasy, rzucają się pod koła samochodów na pasach (i nie tylko!), jak ktoś łamie przepisy na drodze wpierdalają się w niego na chama jak długo są pewni, że wina będzie na tego drugiego. Prawdziwa dżungla!
@up tylko co mu to da jeśli też złamał przepisy to będzie ciężko z odszkodowaniem. Wina jest obopólna bo jeden wyprzedzał na pasie wyłączonym z ruchu a drugi na nim zawracał, czego robić nie można.
@up, wymusił kolo w białym, ten co wyprzedzał wydzielonym pasem dostanie pewnie tylko mandat a tamten mandat + wina. Takie to prawo do dupy, niby nikt tam nie powinien jechać a jednak... Gdyby wiedział że motocykle są wszędzie to by uniknął problemu.
Arthamel - przed napisaniem posta - warto zajrzeć do Kodeksu Drogowego. Wg Polskiego - wina jest białego.
Ale być może w Rosji obowiązuje inny kodeks - czego wyklucz nie mogę.
W takim razie - szacun dla Ciebie za znajomość rosyjskich przepisów drogowych.
Ale być może w Rosji obowiązuje inny kodeks - czego wyklucz nie mogę.
W takim razie - szacun dla Ciebie za znajomość rosyjskich przepisów drogowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów