Z powodu narzuconych przez Komendę Główną Policji oszczędności w zeszłym roku ze szkoły musiało jednak odejść kilkudziesięciu pracowników, placówka przestała też kupować podręczniki. W tym roku wyrejestrowała wykorzystywane podczas zajęć radiowozy. Efekt?
Kursanci na zajęciach z pościgu i blokady drogowej muszą je pchać. "Gazeta" dotarła do nakręconego w połowie listopada przez przyszłych stróżów prawa filmu z zajęć w miasteczku treningowym. Widać na nim policjantów, którzy pchają białego fiata pandę z uciekającymi "bandytami". Tuż za nimi inna grupa pcha "goniący" ich radiowóz. Po chwili w kadrze pojawiają się kolejni kursanci, którzy przed maskę pandy przepychają następną policyjną furgonetkę. W tle słychać rechot nagrywających to z okna sali lekcyjnej kursantów. I ich złośliwe komentarze: "Pod górkę teraz mają", "Nie mają już siły", "Pościg się udał" i kilkakrotnie zadane pytanie: "My też takie interwencje będziemy mieli?".
Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8784383,Radiowoz_na_popych_rusza_w...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I widać efekty takich szkoleń, przynajmniej siłe mają.
I dobrze im tak!!! JP JP JP!
i nie mogę zapomnieć o hwdp!
Tak. Teraz czuję się jak prawdziwy bandzior:D
i nie mogę zapomnieć o hwdp!
Tak. Teraz czuję się jak prawdziwy bandzior:D
po prostu brak słów... mam nadzieję, że to nie trafi nigdzie za granicę bo będzie obciach, jakiego nie było od czasu kiedy Lechu został prezydentem
Nie wiem o co w tym chodzi, ale Sucha Krakowska pakowana po 1kg jest dobra.
to nie jest fiat panda tylko punto
powinien któryś się położyć pod koła.przy tej prędkości auto nie przejedzie przez "leżącego policjanta"
niech się cieszą że nikt nie wymyślił scenariusza jak w 60 sekund,bo by musieli pchać autobus
Ja pierdole, TO sie nazywa sto lat za murzynami.
Co ja mowie, sto lat za aborygenami.
Co ja mowie, sto lat za aborygenami.
niech pchają ;]
to jest kurwa wierutna bzdura.
zapewne chłopaki narozrabiali i pchają za karę
zapewne chłopaki narozrabiali i pchają za karę
LoL psi zaprzęg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów