Rozjebus
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teksty gościa rozwalają na łopatki ;d Pozwolę sobie zacytować 2 ;d "ty szpagaciarzu jebany" ;D Albo "ja pierdole no co za Igor " xD beka !
Szkoda mi gościa, bo widać, że nie wszystko ma po kolei w głowie, ale ta cipa, która go nakręcała ma ze sobą większe problemy.
Co wy się kurwa użalacie nad jakimś retardem, obrońcy uciśnionych kurwa. Jak oglądacie rozjebanych jak puzle syryjczyków to wincyj, a jak gnębią jakiegoś fleta na filmiku to wielkie oburzenie.
Nie znacie autora nagrania i sytuacji, za którą okularnikowi się dostało, więc nie pierdolcie, że on biedny.
PS. Do ludzi z Koszalina : czy to nie miało miejsca koło Emki ?
Nie znacie autora nagrania i sytuacji, za którą okularnikowi się dostało, więc nie pierdolcie, że on biedny.
PS. Do ludzi z Koszalina : czy to nie miało miejsca koło Emki ?
Nowa wstawka, dres się przestraszył i usunął filmik na szczęście byłem mądrzejszy i wcześniej go nagrałem. http://www.youtube.com/watch?v=Boo6CoPjS4o&feature=youtu.be
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-09-11, 08:56 ]
wrzucone na sadolowe serwery i podpięte pod główny post
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-09-11, 08:56 ]
wrzucone na sadolowe serwery i podpięte pod główny post
Ja mam go już na dysku, więc zostanie już w internecie na wieki
Ty, a może to ten "dżojstik" nagrywał z @up. Jak dla mnie to powinni gościowi przejechać po kłach breszką, tudziesz innym narzędziem. Przyjemnie byłoby patrzeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów