Rozjebus
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
haha Dobrze kurwa .. jestem z Kołobrzegu i tak trzeba tępić kabli
Jak na moje to nagrywający znalazł kozła ofiarnego.
Przecież to jakiś dałniak.
I na moje to wychodzi że to nagrywający rozpruł pizdę na komendzie i tego typa zaczyna terroryzować żeby sobie alibi u koleszków załatwić.
A może nawet namierzył niemowę, [hahha ale to było by ironiczne] gościa który przez całe 2:50 nie wypowiedział ani słowa miał by się wypierdolić na komendzie.
Śmierdzi śmierdzi usprawiedliwianiem się.
Przecież to jakiś dałniak.
I na moje to wychodzi że to nagrywający rozpruł pizdę na komendzie i tego typa zaczyna terroryzować żeby sobie alibi u koleszków załatwić.
A może nawet namierzył niemowę, [hahha ale to było by ironiczne] gościa który przez całe 2:50 nie wypowiedział ani słowa miał by się wypierdolić na komendzie.
Śmierdzi śmierdzi usprawiedliwianiem się.
I dobrze że posprzedawał. W tym kraju nigdy nie będzie normalnie dopóki takie zjeby jak autor filmu chodzą po tej ziemi polskiej.
Ciekawe co to za kurwa w szybie się odbija, że swojego ryja nie chce pokazać?
Dopadł chorego gościa... i rżnie cwaniaka.
Po głosie słychać, że jakiś młody, suchar kartonowicz.
Jeszcze sam w ryj dostanie i sam zaśmierdzi. Dopiero zapiszczy.
Kurwa. Jak dawno nikomu w ryj nie dałem, tak to cweliszcze z kamerą, przetargałbym
po glebie. Złodziejskie ścierwo.
Dopadł chorego gościa... i rżnie cwaniaka.
Po głosie słychać, że jakiś młody, suchar kartonowicz.
Jeszcze sam w ryj dostanie i sam zaśmierdzi. Dopiero zapiszczy.
Kurwa. Jak dawno nikomu w ryj nie dałem, tak to cweliszcze z kamerą, przetargałbym
po glebie. Złodziejskie ścierwo.
wszyscy są popieprzeni.
Lecim na hejta.
Jak diler cie w chuja tnie to idź na psy i donoś ,że za małe sztuki sprzedaje albo zbyt chujowy towar. Gość co go zastąpi już w chuja nie przytnie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jak diler cie w chuja tnie to idź na psy i donoś ,że za małe sztuki sprzedaje albo zbyt chujowy towar. Gość co go zastąpi już w chuja nie przytnie.
zasób słów na prawdę bogaty. Czekam tylko na sadola który policzy ile "kurw" poleciało w ciągu tych 2:50. Tak jak ktoś policzył ilość wypowiedzianych słów "nigga" w Django
Prawda jest taka, że gość nagrywający sam sobie problemów narobił, bo dosłownie przyznał się, że wie, kto rozprowadza prochy (a może nawet sam to robi)... Mało tego (pomijając groźby karalne i naruszenie dóbr osobistych) - jeśli temu gościowi, na którego tak naskakuje, ktoś teraz nastuka, to autor będzie pierwszym podejrzanym...
I kto tu jest większym przygłupem, zważając na to, że jako nick na yt ma podane imię i chyba nazwisko?
I kto tu jest większym przygłupem, zważając na to, że jako nick na yt ma podane imię i chyba nazwisko?
widac po oczach ze ta konfituta cos brala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów