Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak na moje oko, to ten gość jest chory psychicznie
Mówisz o nagrywającym?
Konfidentów mieliśmy w czasie zaborów, wojny i komuny. Donosili, bo mieli z tego kase, pozycje społeczną, ratowali sobie tym życie. To są kurwy bez honoru.
Jak ci zapierdolą samochód z garażu to nie zgłosisz, bo nie chcesz być konfidentem? Jaka jest różnica między kradzieżą a sprzedawaniem czegoś nielegalnego? A tu jeszcze autor tematu i paru przygłupów w komentarzach przyklaskuje zjebowi zza kamery... To jest Polska właśnie.
Słowo "Kurwa,Kurwo i inne synonimy słowa Kurwa": 22
"Wypierdalaj":16
"Szmaciarzu":4
i wiele innych pojedynczych słów których nie uwzględniłem przy liczeniu.
Jeśli zrobiłem gdzieś błąd w liczeniu, przepraszam z góry.
zasób słów na prawdę bogaty. Czekam tylko na sadola który policzy ile "kurw" poleciało w ciągu tych 2:50. Tak jak ktoś policzył ilość wypowiedzianych słów "nigga" w Django
Jeśli niczego nie pominąłem, to różnych odmian słowa "kurwa" padło 30. Jednakże z większą częstotliwością padały różne wersje słowa "pierdolić". Nie ma za co.
Zaaaraz... Człowiek, który doniósł do organów ścigania, że ktoś łamie prawo jest zły, bo konfident. To kurwa kto jest dobry jak nikt nie jest? Policja ściga bandytów - źle, jebać psy. Ktoś pilnuje własnego podwórka, przestrzega prawa i o nie dba - źle bo donosiciel. Koleś poszedł siedzieć, bo rozprowadzał prochy - "jakiś jebany konfident go sprzedał, do piachu z nim (konfidentem)".
Ja pierdole.
Chyba co poniektórzy mają problem z rozumieniem słowa "konfident". Donosi w imię własnej korzyści - sam powiem: jebać takiego skurwiela - konfident
Zgłasza przestępstwo: pochwalę i postawię piwo.
Konfidentów mieliśmy w czasie zaborów, wojny i komuny. Donosili, bo mieli z tego kase, pozycje społeczną, ratowali sobie tym życie. To są kurwy bez honoru.
Jak ci zapierdolą samochód z garażu to nie zgłosisz, bo nie chcesz być konfidentem? Jaka jest różnica między kradzieżą a sprzedawaniem czegoś nielegalnego? A tu jeszcze autor tematu i paru przygłupów w komentarzach przyklaskuje zjebowi zza kamery... To jest Polska właśnie.
Tu chodzi że kolegów posprzedawał, a nie bawił się w wykrywanie przestępców. "Ktoś coś zajebał na osiedlu mów że jest niewinny".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów