Zaaaraz... Człowiek, który doniósł do organów ścigania, że ktoś łamie prawo jest zły, bo konfident. To kurwa kto jest dobry jak nikt nie jest? Policja ściga bandytów - źle, jebać psy. Ktoś pilnuje własnego podwórka, przestrzega prawa i o nie dba - źle bo donosiciel. Koleś poszedł siedzieć, bo rozprowadzał prochy - "jakiś jebany konfident go sprzedał, do piachu z nim (konfidentem)".
Ja pierdole.
Chyba co poniektórzy mają problem z rozumieniem słowa "konfident". Donosi w imię własnej korzyści - sam powiem: jebać takiego skurwiela - konfident
Zgłasza przestępstwo: pochwalę i postawię piwo.
Konfidentów mieliśmy w czasie zaborów, wojny i komuny. Donosili, bo mieli z tego kase, pozycje społeczną, ratowali sobie tym życie. To są kurwy bez honoru.
Jak ci zapierdolą samochód z garażu to nie zgłosisz, bo nie chcesz być konfidentem? Jaka jest różnica między kradzieżą a sprzedawaniem czegoś nielegalnego? A tu jeszcze autor tematu i paru przygłupów w komentarzach przyklaskuje zjebowi zza kamery... To jest Polska właśnie.
I tutaj mój drogi kolego zgadzam się z Tobą w 100% img204.imageshack.us/img204/474/applauseh.gif
Pamiętam jak na stronę "Firmy", tych od JP na 100%, wszedł haker i zamieścił fotę, na której byli policjanci z dopiskiem "Policja was jebie", czy coś w tym stylu. Zespół "Firma", ten fakt zgłosił na policję. O ironio. Bożyszcze gimbusów walczący z konfidentami stali konfidentami w ich tego słowa rozumieniu.
Jeżeli macie namiary na nagrywającego to piszcie na PW, Koszalin niedaleko a gościu może mieć pozamiatane raz dwa
90% komentujących to jakaś j*bana gimbaza, która myśli, że jak się nasłucha firmy i innych tego typy debili to mogą zacząć gangsterkę i tępić lamusów. Won do szkoły przydupasy! Wszystkich obczszymurów jak autor filmiku powinno się w bydlęcych wagonach wywieźć do obozu pracy!
gdzie tu masz 90 % takich komentarzy, jebany ośle ?