Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Korwin to by powiedział ,ze ta dziennikarka jest z bandy czworga i on nie będzie na Polskiej ziemi mówił po Angielsku.
Na temat języka i Polskości kiedyś szef KNP rzucił takim żarcikiem o chórze kościelnym śląskim... Znajdź to zanim zaczniesz opowiadać co kto zrobiłby nie wiedząc nic o tym ktosiu.
Szkoda, że w naszym pięknym kraju de-facto lewicy nie ma
To kto nami rządzi?
A u mnie w Rybniku nowa prawica wywalczyła referendum w sprawie likwidacji straży miejskiej. Dobrzy są.
Przyznam ,że imponujące.
po angielsku tez mozna gadac glupoty jakie pieprzycie po polsku
to juz 2 jezyki w jakich mozna sie osmieszac
Ty już wystarczająco zakozaczyłeś i zawieśniaczyłeś w temacie o obniżce podatków w Chinach. Tam nie dałeś rady prowadzić merytorycznej dyskusji z argumentami to tutaj wpadłeś wrzucać?
Daruj sobie te żenujące wypowiedzi ukazujące Twój wysoki IQ, na bank wyższy od rozwielitki.
to sadistic wiec laksawie z merytoryką wyp.... w podskokach;]
to sadistic wiec laksawie z merytoryką wyp.... w podskokach;]
btw, kupiłeś już zeszyty na nowy rok szkolny?
Wow w NP potrafią zawieśnaczyć ingliszem. Gdyby jeszcze mieli IQ wyższy od poziomu rozwielitki było by dobrze.
średnie IQ elektoratów:
UPR - 100,2
PO - 97,5
PiS - 95,2
apolityczni - 93,0
inna partia - 92,4
SLD - 92,4
LPR - 91,6
PSL - 90,1
Samoobrona - 88,3
Test przeprowadzono na reprezentatywnej próbie 172.450 osób.
btw, kupiłeś już zeszyty na nowy rok szkolny?
ostatni kupowalem tak dawno temu ze nie pamietam--tak jak wyzej wyp.. w podskokach;]
A, rozumiem. Na podstawówce zakończyłeś edukację, trollu.
a wiec- jestem lepiej wyksztalcony niz ty co nie zmienia faktu ze.
wyp w podskokach;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów