Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już za same długie włosy należało się pedałowi.
nie każdy pedał ma długie włosy i nie każdy długowłosy to pedał ty jebany idioto bez szkoły
nie każdy pedał ma długie włosy i nie każdy długowłosy to pedał ty jebany idioto bez szkoły
Ale się długowłosy homoseksualista obsrał Nie martw się, walentynki trwają do północy, może jeszcze zdążysz opierdolić kiełbache jakiemuś gejusowi.
Na pewno zasłużył.
Już za same długie włosy należało się pedałowi.
Sprawdz jak wygląda najwidoczniej twój idol, Robert Biedroń, wzór fryca. Chuj do tego mają włosy troglodyto, napierdalasz za takie rzeczy ludzi na ulicy jak na wyżelowanego drecha we włosach na styl swojego idola? Daj buzi panu ze zdjęcia, bo praktycznie każdy pedał wygląda właśnie jak robercik i pewnie jak ty, odpal sobie marsz równości z Holandii i zobacz na łyse, albo wyżelowane głowy swoich przyjaciół.
Niestety do 3/4 sadoli żadne argumenty nie dojdą, że codziennie widzą w lustrze wzór pedała.
Czyli masz długie włosy i jesteś pedałem.
Ziomek z G chyba szedł po coś do auta, bo gest był wymowny - poczekaj no...
, już kiedyś wrzucałeś fotkę tego twojego kochasia, ale mam dla ciebie przykrą wiadomość, to też są długie włosy. Któryś jeszcze homoś, nie wiem czy ty czy inny, wrzucał fotki jakichś długowłosych pedziów (postaci z bajek) jako wzór męskości. Nawet jeśli któryś z was faktycznie nie jest pedałem, to każdy i tak właśnie was tak odbiera, pajace.
Mów co chcesz, ale to ciebie najbardziej ze wszystkich rozmówców interesuje wygląd innych mężczyzn. Może warto zdobyć się na odwagę i dokonać coming outu?
Mów co chcesz, ale to ciebie najbardziej ze wszystkich rozmówców interesuje wygląd innych mężczyzn. Może warto zdobyć się na odwagę i dokonać coming outu?
Mogę dokonać coming outu na twoim zlewaczonym, pustym, fioletowym łbie Antifiarze łączcie się, może jakiś cwel podziękuje ci za pomoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów