18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SirMajkel 2020-04-28, 10:41 4
i dlatego takie kobiety powinny dostawać auta nie większe niż smart a nie mężulkowie kupują im zazwyczaj SUVy z dużą ilością mocy i napędem na 4 koła. Tak to by się odbiła jak resorakiem i tyle.

Zaznaczam, że mówię tylko o TAKICH kobietach bo nam kobiety, które jeżdżą lepiej niż nie jeden facet i w sumie dodałbym do tej grupy też sebixów i wszelkiej maści świeżych drajverów co się naoglądali NFS.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
McQurwa 2020-04-28, 10:51 3
_Yarko_ napisał/a:

Prowadziła kobieta ... co oczywiście jest tylko zbiegiem okoliczności.

a i tak napiszą że kobiety są najlepszymi kierowcami

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
AbelardG 2020-04-28, 11:07 1
Zachowali się jak limuzyna rządowa z kaczyńskim
Zgłoś
mr-dupa 2020-04-28, 11:51
Dwa pedały do obsługi i sobie nie poradziła....
Zgłoś
janlew 2020-04-28, 12:10
McQurwa napisał/a:

a i tak napiszą że kobiety są najlepszymi kierowcami

Jasne przecież cała ich masa jeździ w F1, WRC czy choćby na TIR-ach.
Zgłoś
contracts 2020-04-28, 14:02 7
A starucha stała jak widły w gnoju. Ciekawskie babska, żeby tylko jak najwięcej z bliska zobaczyć.
Zgłoś
Mom and Death 2020-04-28, 14:19

Zgłoś
Tudeski 2020-04-28, 20:58
Babka jakim rykoszetem dostała haha
Zgłoś
Tau 2020-04-28, 21:05
Kobity jednak nie powinny z kuchni wychodzić.
Zgłoś
NataliaW 2020-04-28, 21:49 1
Głupia szmata, porobi kalekow z ludzi, bo jej się pedały pomylily
Dożywotnio zabrać prawko.
Zgłoś
SpirytPL 2020-04-28, 21:57
Kurwa ale jak, gaz z hamulecem sie pojebal a przeciazenie nie pozwolilo skorygowac??? Nie jestem w stanie pojać chyba ze była upośledzona.
Zgłoś
shoe5maker 2020-04-28, 22:08 2
SpirytPL napisał/a:

Kurwa ale jak, gaz z hamulecem sie pojebal a przeciazenie nie pozwolilo skorygowac??? Nie jestem w stanie pojać chyba ze była upośledzona.

Wszystkie (jeden) zmysły były skupione na darciu mordy, to gdzie tam miejsce na jakąś dedukcję.
Zgłoś
arkoski 2020-04-28, 22:40
Dlatego manuał lepszy
Zgłoś
ChelseaSmile888 2020-04-30, 1:03
Kobieta? Myślałem, że ruski Tomek Hajto
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów