18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
nitrox89 2014-10-19, 15:53 5
Ten ostatni mógł elegancko uciec jak widział co sie kroi, a on pojechał prosto w "paszczę lwa".
Zgłoś
hardowski 2014-10-19, 15:58 85
Zgłoś
Jab7kO 2014-10-19, 15:59 2
I pojeżdżone
Zgłoś
norto90 2014-10-19, 16:04 30
@tentypluk

Pluku to nie BANDZIORY tylko MORDERCY, masz czelnosc pisac takie bzdury, ciekawy jestem jak sprawdziłyby sie Twoje zafajdane madrosci gdyby na tej drodze pojawi sie samochod a w srodku Twoja matka, syn, corka czy bliski krewny. Jestem ciekaw jak zaareagowal bys gdyby Ci mordercy wjebali sie z predkoscia 150 km/h w ten samochod i zamiast krewnych mialbys mialbys TRUPY. ty tempa zafajdana konska spierdolino, wypierdalaj na stryczek kutasie !
Zgłoś
bastolinii 2014-10-19, 16:04 6
no rozumiem ze złąmali przepisy ,ale zeby z broni celować to juz kurwa przesada!!!!
Samochodami tez szybko popierdalają ale nie widziałem zeby celowali do zatrzymanego
CHWDP!!!!

fajnie bylo
Zgłoś
tentypluk 2014-10-19, 16:10 3
Dzięki za komentarze. Tak jak przewidziałem tu piwa dostaje się nie argumenty tylko za pocisk po kimś. Dzięki za te 5 piw od ludzi którzy potrafią sami myśleć, a wy możecie cieszyć z tych kilku set piw od kretynów.
Zgłoś
cola1111 2014-10-19, 16:11 1
Ktoś może wie co siedzi pod maską tego Opla? Wydaje się, że ma to porządne pierdolnięcie.

Cola
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:13 28
tentypluk jebany frajerze TYLKO jechali szybciej ? Rok temu miałem pogrzeb dziewczyny która chodziła do mojej klasy w liceum, bo jakiś zjeb TYLKO jechał szybciej i wypadł na nią na chodnik. Inaczej zaśpiewasz jak ci w rodzine wjadą frajerze

cola1111 330 konny 2.8 V6
Zgłoś
Fisz_ 2014-10-19, 16:14 37
Służbowa broń jak każde służbowe narzędzie służy do korzystania z niego. Jak gliniarz ma gnata, to dla samego efektu psychologicznego go wyciąga, nikt nie każe nikomu strzelać. Miałem okazję wylądować już na muszkach paru pukawek przez bardzo głupi i śmieszny zarazem przypadek, i dalej wychodzę z założenia, że tak jak wędkarze mają wędki, robotnicy łopatę, tak policjant ma pistolet i powinien mieć pełne prawo z niego korzystać. I tak pewnie choćby motocykliści pozwaliby gliniarzy o grożenie przy pomocy broni to rozbije się wsio o fakt, że tamci mieli pełne prawo i uzasadnienie z niej skorzystać, gdyż istniało ryzyko próby ucieczki. Tak wszyscy potulnie zjechali na chodnik.
Zgłoś
GreenBox 2014-10-19, 16:14 2
Tak jak przewidziałem, jeśli ktoś się nie zgadza z twoim zdaniem to jest kretynem
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:14 16
PS tentygówno: Jak ci sie pierdoli ulica z torem wyscigowym to uwazaj zeby sie komus strzelnica z ulicą nie pomyliła
Zgłoś
Rocky_V8 2014-10-19, 16:16 1
Insignia 2.8 v6 BiTurbo około 280 km w serii
Zgłoś
noir 2014-10-19, 16:16 3
Dobrze zjebom. Mordercy jebane

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:17 7
PS2. Tacy mistrzowie prostej. Był taki u mnie w miescie to tak pod Gdańskiem wykurwił w drzewo że nie mogli w czasie sekcji znaleźć jednej całej kości, a delikwent "wylewał" się z kombinezonu.

GreenBox zdanie to mozna mieć na temat Mona lisy a nie frajerów ryzykujących życie INNYCH ludzi. Trzeba byc skończonym zerem żeby za innych decydować o ich życiu. Może kurwa poczekam na twoją rodzine i postrzelam sobie na chybił trafił. Tylko mnie nie krytykuj - ja mam zdanie takie że moge ich odstrzelic
Zgłoś
Buaszej 2014-10-19, 16:17 13
Policjant wyciągnął broń, bo tamten mógł uciec, co za problem ścigaczem 3s i jest 100 na godzine więc po to broń. Bardzo dobrze, że tak zrobili. Brawo dla policji. A debile pokroju tentypluk niech cie ktoś okradnie, przecież tylko troche sobie weźmie, niech ci ktoś zabije kogoś na ulicy przecież tylko trochu mu zajebał maczetą albo sam zgiń bedzie najlepiej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów