18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
avic 2014-10-19, 16:18 3
@tentypluk - nie tylko za pocisk po kimś. Ty jesteś zwyczajnie idiotą, ignorantem lub gimbusem - więc to nie był pocisk a stwierdzenie faktu. Czy potrafisz sobie wyobrazić ten motur wyprzedzający na ciągłej i zakręcie, wjeżdżający w twoją rodzinę? Pytanie chyba niestety retoryczne.

@cola1111 - 2.0 T Ecotec - w zależności od wersji od 220 do 300km
Edit: a może nie? Jesteście pewni, że do każdej nieoznakowanej pakowali 2.8? Dałbym sobie rękę obciąć, że kuzyn policjant opowiadał mi jak dostawali tego opla z 2.0T.
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:20 4
Najciekawsze że te pedały których mordy na szczęście widzimy USUNELI dzwięk z drugiej czesci filmu. Krótko mówiąc wyzwiska skierowane w stronę policjantów zostały ocenzurowane.

Szkoda że kurew nie odstrzelił pan w mundurze

Dobrze ze nawet wiemy jak ten frajer się nazywa miło
Zgłoś
bowmanek 2014-10-19, 16:22 2
Dane z 2012 roku.

Główne przyczyny wypadków to niedostosowanie prędkości do warunków ruchu (28,2%), nieprzestrzeganie pierwszeństwa przejazdu (26,1%) oraz nieprawidłowe zachowanie wobec pieszego (13,3%).

Jako ciekawostkę można podać, że 2,% wypadków wynikało z jazdy po niewłaściwej stronie drogi.

Główne przyczyny wypadków na prostych odcinkach to:

niedostosowanie prędkości do warunków ruchu – 4 417 wypadków,
nieudzielenie pierwszeństwa przejazdu – 2 217 wypadków,
nieprawidłowe zachowanie się wobec pieszego – 2 218 wypadków,
nieprawidłowe wyprzedzanie – 1 318 wypadków,
niezachowanie bezpiecznej odległości między pojazdami – 1 371 wypadków.
Główne przyczyny wypadków na skrzyżowaniach z pierwszeństwem przejazdu to:

nieudzielenie pierwszeństwa przejazdu – 5 026 wypadków,
nieprawidłowe zachowanie się wobec pieszego – 1 795 wypadków,
niedostosowanie prędkości do warunków ruchu – 883 wypadki.

Główne przyczyny wypadków na zakrętach to:

niedostosowanie prędkości do warunków ruchu – 2 864 wypadki,
jazda po niewłaściwej stronie drogi – 196 wypadków,
nieprawidłowe wyprzedzanie – 134 wypadki,
nieprawidłowe wymijanie – 137 wypadków.
Zgłoś
_Azazel 2014-10-19, 16:23
Czary napisał/a:

Najlepiej nie mieć prawka A bo przy takim złapaniu dostajesz mandat za brak kat. a pkt Ci nie dadzą bo nie mają ich przypisać do kat. której nie masz. Jeśli się mylę to niech ktoś poprawi.

Punktów nie przypisuje się do kategorii, chyba że się mylę. A co do samego braku prawka, to jak cię złapią parę razy na takim wykroczeniu to możesz nawet oglądać świat zza krat.

Co do radiolki, cudne te insignie U mnie w mieście mają Vectre 3.2 Biturbo
Zgłoś
n................o 2014-10-19, 16:25 4
Mógł oddać strzał ostrzegawczy między oczy.
Zgłoś
Pietia82 2014-10-19, 16:26
Jak chce sie pozapierdalac to się jedzie na track day na tor/lotnisko czy inny teren zamknięty i wtedy ogień ile wlezie. Nic mnie tak nie wkurwia jak ciota na hulajnodze odkręcającą manete w normalnym ruchu na prostej. Kiedys takiego idiotę prawie rozjechałem - po prostej pojawił sie zakręt i nagle motociota shamowala prawie do zera...
Zgłoś
Kaddafi 2014-10-19, 16:28 11
Gdy podobne filmiki lądują tu z "Frogiem" widzimy komentarze "Ma umiejętności, niech zapierdala. Głupie przepisy !" Wstawi ktoś coś z 2oo "Daffca, pierdolenie o lusterkach i inne chuje ..." O czym to świadczy? O tym, że większość tu to jebana banda hipokrytów
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:31
Kaddafi co ty pierdolisz ? Kto podnieca się tą cipką z BMy która umie tylko po prostej jezdzic?

Ja pitole. Mam znajomych drifterów, mam znajomego jeżdżącego 1/4. Mam znajomych jeżdżących na motorach, ale żaden nie jest na tyle głupi zeby cos takiego robic. Moze dlatego ze to nie najarane gimbusy które dorwały kasiore za robote na zmywaku i chcą poszpanować. To ludzie świadomi mocy swoich maszyn i ryzyka.
Ci kretyni powyżej czy ten pedał z M3 to żałosny przykład ludzi którzy myślą że dzięki kasie nabyli umiejętności
Zgłoś
avic 2014-10-19, 16:31 3
@Kaddafi - szanowny pan Frog potrafi jeździć. Ci na hulajnogach być może też. Ale z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że jednak w kogoś przykurwi - i ten na hulajnodze i ten w M3. Z tegoż też rachunku wynika, że przykurwi statystycznie każdy, ale z moich skomplikowanych obliczeń wykonanych na kalkulatorze citizen wynika też, że ci wymienieni na początku sami się do kurwy nędzy proszą o to, żeby sobie i komuś zrobić krzywdę. Prędzej czy później.
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-10-19, 16:32
Popierdolonych traktować jak popierdolonych. 5 lat pudła i dożywotnio lecjce zabierałbym
Zgłoś
K................z 2014-10-19, 16:33
avic chuja potrafią a nie jezdzic. i frog i te małpie ryje z pierdawek. POTRAFIĆ jezdzic tzn wiedzieć jak to robić żeby było szybko ale i bezpiecznie. Nikt nie wyjeżdża po dziecko do szkoły z myślą że jakiś frajer z małym penisem będzie latał 150 po prostej żeby udawać że umie jezdzic. Dzida na prostej w środku miasta i jazda wiecznie na farcie to nie umiejętnosci

pójdzcie na jakis pokaz 1/4 czy driftu i pogadajcie z NORMALNYMI kierowcami. Zobaczycie różnice. NA codzien mój znajomy (ten od driftu) jezdzi GTRem i co ? I chujo - jezdzi normalnie. Jak mu trzbea wrażeń, a nie ma zawodów pakuje sprzęt i jedzie na tor do Hansów
Zgłoś
tentypluk 2014-10-19, 16:36 1
Sorry ale ja nie wyzywam nikogo od frajera więc się pierdol. Dla mnie każdy kto potrzebuje kogoś żeby mu pokazał jak żyć, co robić a czego nie jest kretynem. Niestety na tym portalu nie można podważać roli państwa.
Zgłoś
Unfrey 2014-10-19, 16:37 2
Widzę dużo fascynatów milicyjnej pały.
Zgłoś
avic 2014-10-19, 16:38 7
@Kubacz tu już wchodzimy w kwestię zdefiniowania zwrotu: "potrafić jeździć". Po części masz rację z tym bezpieczeństwem. Niech będzie, że zamiast "potrafią jeździć" będzie "potrafią opanować maszynę w stopniu ponadprzeciętnym" - co nijak nie tyczy się używania mózgu do przewidywania konsekwencji takiej jazdy. Może być?

@tentypluk - ty serio masz jakiś problem z głową. Dalej nie rozumiesz o co chodzi? W tym kontekście w dupie mam państwo i podważanie jego roli. Mam na myśli własną dupę i dupę mojej dupy i dupy jeszcze paru innych osób. Chcesz sobie jeść pizze z musztardą? Twoja wola. Chcesz klepać niemca po kasku cały dzień? Twoja wola. Ale jak chcesz popierdalać po ulicach i ryzykować życiem moim i moich bliskich - bo twoje mam w poważaniu - to ja się na to nie zgadzam.
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-10-19, 16:38 1
Mr Zakapior mam ich jeszcze utrzymywać w więzieniu ? Lepsze jest zabranie prawa jazdy i mandat w wysokości kilku średnich krajowych.

"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów