Banda jebanych skurwysynów. Oby się rozpierdolili bez szkody dla innych.
__________________________________________________________________________________________________________________________________Pewnie ten drugi chojrak, wstyd mu za opierdol jaki zebrał, też jechał jak jebnięty.
@elektro9999 nie ma to jak kupić komputer zamiast motocykla i pokazywać w internecie, że się umie używać klawiatury. Zluzuj zawory, wsiądź na dwa kółka przejedź się, może zmienisz zdanie.
A teraz zaplujcie klawiature może uda wam się mi pojechać
1.Jest niedziela, markety otwarte budowlane of kors
2.Podjedź do najbliższego
3.Kup z 5 metrów liny, dobrej solidnej
4.Wróć do domu
5.Zawiąż pętlę
6.Zamocuj gdzieś pod sufitem
7.Załóż na szyje
8.Stań na taborecie
9.Zeskocz
Świat będzie piękniejszy
Bandziorów?? Poważnie?? ale z was bezmyślne lemingi. Nic kurwa nie zrobili tylko jechali szybciej niż znaki "pozwalają" i wyprzedzali w miejscu niedozlowonym. Widać w porównaniu do was są ludzie którzy sami myślą na drodze. Niestety na tym portalu przeważają kretyni którzy domagają się żeby jakiś kretyn( w tym przypadku ten co ustala jakie mają być znaki i te lemingi z drogówki którzy nie widzą nic poza kodeksem drogowym bo myślą że bez nich ludzie by nie przeżyli na drodze) decydował za nich.
Jebać pierdzikółkowców wszystkich
Nie wszystkich, niektórzy jeżdżą w miarę rozsądnie, ale narwani "królowie szos" robią im zły PR.
Bandziorów?? Poważnie?? ale z was bezmyślne lemingi. Nic kurwa nie zrobili tylko jechali szybciej niż znaki "pozwalają" i wyprzedzali w miejscu niedozlowonym. Widać w porównaniu do was są ludzie którzy sami myślą na drodze. Niestety na tym portalu przeważają kretyni którzy domagają się żeby jakiś kretyn( w tym przypadku ten co ustala jakie mają być znaki i te lemingi z drogówki którzy nie widzą nic poza kodeksem drogowym bo myślą że bez nich ludzie by nie przeżyli na drodze) decydował za nich.
Rozpierdolę ci rodzinę, zgwałcę chomika - jak będziesz się burzył jesteś lemingiem, który nie widzi nic poza prawem karnym, bo myślisz, że bez ciebie i rodzinki nikt nie przeżyłby na świecie.
Skąd się takie typy wykluwają...