Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa... dalej wierzcie przekazowi żydtube to uwierzycie we wszystko.
Nie no jasne, wierzmy ruskiej propagandzie... Chyba dorastaleś w ich ambasadzie onuco
Nie no jasne, wierzmy ruskiej propagandzie... Chyba dorastaleś w ich ambasadzie onuco
Nie no jasne, wierzmy europejskiej propagandzie... Chyba dorastałeś w ich kraju związkowym, pedale
Brakuje w komentarzach Buddy09, Nocturno i innych pożytecznych idiotów
Już jestem, ale nie będę próbował ci nic przetłumaczyć, bo to szkoda czasu. Dawaliście się oszukiwać, dajecie się oszukiwać i będziecie dawać się oszukiwać. Wszystko co jest związanie z żydostwem czyli wszystkie zachodnie media, cała zachodnia polityka to oszustwo i chuj szyty grubymi nićmi. Przez ostatnie 3 lata kto miał się obudzić, już się obudził. Dla reszty obory, czyli takich jak ty nie ma już ratunku. Zginiecie w multikulti pedalsko lewackiej europie, zarżnieci przez gówno które sami wpuściliście sobie do obory. Mi was nie szkoda. Szkoda mi siebie, bo kurwa płyne na tym samym statku razem z debilami. POTĘŻNY banderowski chuj ci w dupe.
Już jestem, ale nie będę próbował ci nic przetłumaczyć, bo to szkoda czasu. Dawaliście się oszukiwać, dajecie się oszukiwać i będziecie dawać się oszukiwać. Wszystko co jest związanie z żydostwem czyli wszystkie zachodnie media, cała zachodnia polityka to oszustwo i chuj szyty grubymi nićmi. Przez ostatnie 3 lata kto miał się obudzić, już się obudził. Dla reszty obory, czyli takich jak ty nie ma już ratunku. Zginiecie w multikulti pedalsko lewackiej europie, zarżnieci przez gówno które sami wpuściliście sobie do obory. Mi was nie szkoda. Szkoda mi siebie, bo kurwa płyne na tym samym statku razem z debilami. POTĘŻNY banderowski chuj ci w dupe.
To się przyznałeś, że jesteś banderowcem, ja - niestety dla ciebie - Polakiem. Multi kulti wpuszcza PiS, nie lewactwo, chyba że PiS to lewactwo? Na pewno złodzieje i oszuści. Jednak... filmik jest o czymś innym, tym razem o torturach w jednym z twoich ulubionych krajów, czyli w Białorusi. Zapewne niedługo będzie o kolejnym czyli o roSSji
Nie no jasne, wierzmy europejskiej propagandzie... Chyba dorastałeś w ich kraju związkowym, pedale
No raczej , to polski portal, tu wszyscy dorastali w Europie, ruski głąbie
Tak, tak. Wszyscy są ślepi, tylko ty, oświecony człowieku poznałeś Prawdę przez duże P. Ale skąd ta Prawda, to już chuj cię obchodzi, ważne, że z "niezależnych" i "alternatywnych" źródeł, czyż nie? Co nie jest mainstramem łykasz jak świeży boczek. A co, jeśli to też kłamstwo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów