PS. Wojnę w komentarzach czas zacząć
Żadnych wojen, pojebało? Chcesz hejtu to won dzieś indziej.
Żadnych wojen, pojebało? Chcesz hejtu to won dzieś indziej.
To była ironia
^Up
po prostu gif mnie rozśmieszył, jebie mnie apple, samsung czy inne gówno
Apple robi słaby sprzęt o niesamowicie wysokich cenach. Dlatego jest chujowy.
fryca88,
Obrazek
chujowy to ty jestes...
tylko w polandi apple jest uznawane za sprzet dla elity...i ceny sa z kosmosu...ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...
i nie mow, ze apple robi slaby sprzet, bo chyba nigdy nie uzywales ^^
pod wzgledem wykonania to pierwsza klasa, a nie jakis plastik fantastik jak samsung (nie mowie, ze sgs 3 jest slaby, bo dziala pieknie i pod wzgledem hardware to bije apple na glowe, ale pod wzgledem wygladu no nie oszukujmy sie ale ssie pale xd)
tylko w polandi apple jest uznawane za sprzet dla elity...i ceny sa z kosmosu...ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...
i nie mow, ze apple robi slaby sprzet, bo chyba nigdy nie uzywales ^^
pod wzgledem wykonania to pierwsza klasa, a nie jakis plastik fantastik jak samsung (nie mowie, ze sgs 3 jest slaby, bo dziala pieknie i pod wzgledem hardware to bije apple na glowe, ale pod wzgledem wygladu no nie oszukujmy sie ale ssie pale xd)
Oczywiście Apple nie jest tandetą,ale za taką cenę można by się spodziewać czegoś lepszego i mówię to z punktu widzenia osoby,która przekiblowała pięć lat w technikum elektronicznym więc jakieś pojęcie o bebechach takiego telefonu mam.Akurat obok mnie leży taśma z iPhone3,wykonanie raczej średnie.Zresztą wystarczy wpisać w google,"iphone on/off button problem",mnóstwo ludzi ma z tym problem,a Apple olewa problem innymi problemami często spotykanymi są problemy z gniazdem słuchawkowym,gniazdem zasilania/danych.No i ekranem,bo pojawiają się same od siebie uszkodzenia coś w stylu martwych pixeli.Nie tego spodziewałbym się za taką cenę.Pisze to jako kilkuletni użytkownik produktów Apple (mam jeszcze MacBook Air),te same rzeczy znajdziemy w innych sprzętach,ale cena jest niższa,nie ma się co oszukiwać.Apple próbuje kreować nowoczesną markę,futyrystyczny wizerunek i za to my płacimy,ale niestety cena nie idzie w parze z jakością,choć zaznaczam,że nie jest ona na niskim poziomie i nie powiem żeby to była tandeta.Przykładowo rzeczywiście tylna klapka w Samsungu Galaxy SIII,jest tandetna,jak pierdolony kartonik,dziś nawet spróbowałem,czy się nie da łatwo zarysować,zgodnie z tym co mówi Samsung,da się i to bardzo łatwo.
Reasumując jeśli Apple nie wyda dobrego produktu,a będzie bazować jedynie na popularności marki to ich,kolokwialnie mówiąc,pierdolę.
Oczywiście Apple nie jest tandetą
Jest taką samą tandetą jak pozostały sprzęt masowej produkcji, momentami nawet dużo gorszą tandetą. Wystarczy spojrzeć na monitory apple i poczytać o problemach plam na monitorze, czy duchach w monitorze. Kilka lat, i wciąż ten sam zajebiście głęboko klientów mają w dupie. Taki samsung, lg czy inna firma produkująca monitory, gdyby wypuściła taką ilość bubli, dzisiaj by nie istnieli, bo nikt by gówna nie kupił. Ale apple jest inne. Nie ważne że coś tam się psuje - chuj z tym, kupię, bo to kurwa apple
bez urazy.szanuje ludzi których stac na obsługe apple ale nie szanuje ludzi ktorzy daja się okradać. a tu na jedno wychodzi przy tym ogryzku