Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ok film spoko, ale za tytuł i opis zdobywasz nagrodę świątecznego dzbana. Ileż można pierdolić o covidzie gdy tylko ktoś ma maskę założoną? Jaki tu jest kurwa związek ? Chyba, że się wzbiłeś na swój szczyt kreatywności ..
Kogoś tu dupa boli że dał się wrobić w szczepienie
hahahaha a za jakiś czas - bohater filmiku z gościem co mu zakrzepik prąd wyłączył na przystanku, na pasach, w samochodzie...Kogoś tu dupa boli że dał się wrobić w szczepienie
Trochę to przykre, ale cóż - ten portal się rzadzi swoimi prawami.
Lub
2. Doszło do gwałtownego wzrostu ciśnienia w kabinie (jakaś bomba).
1. Głowami wyjebali dach auta. Zagadka pozostaje jak.
Lub
To Ty Antonii?
To Ty Antonii?
Kurwa jak się domyśliłeś, przecież nie pisałem nic o strzałach
Zacznijmy od lewej...
1. Szalik dziewczyny - najpierw jednobarwny, potem w paski
2. Marynarka gostka czarna i jasne coś pod nią, potem samo czarne
3. Kurtka kobiety. Najpierw jednobarwna, potem w kratę. Poza tym, kurtka i coś pod nią są różne, a potem z takiego samego materiału.
@Pan_Cernik kamera pracowała w trybie nocnym do czasu pojawienia się wyrwy w dachu.
To była by pierwsza bomba bez eksplozji
Są pewne różnice pomiędzy filmem monochromatycznym a kolorowym.
Zacznijmy od lewej...
1. Szalik dziewczyny - najpierw jednobarwny, potem w paski
2. Marynarka gostka czarna i jasne coś pod nią, potem samo czarne
3. Kurtka kobiety. Najpierw jednobarwna, potem w kratę. Poza tym, kurtka i coś pod nią są różne, a potem z takiego samego materiału.
Ktoś w komentarzu wcześniej już zwrócił uwagę, że na początku film jest w podczerwieni, a potem po ścięciu dachu, gdy jest więcej światła kamera przeszła na normalny tryb kolorowy. Różne materiały inaczej odbijają światło dzienne i inaczej podczerwone, mimo że na oko mają ten sam kolor. Z tego powodu w różnych oświetleniach ten sam materiał może zmieniać kolor. Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam
Tak jebło, że cały kurz strząchnęło z kamery i na koniec jest full color.
tak jebło ze full hd sie wlaczyło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów