Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Według współrzędnych jechali wzdłuż koryta rzeki, i wygląda że mieli około 3 sekund lotu
Sugerujesz że to śmierć przez utopienie?
Sugerujesz że to śmierć przez utopienie?
Do tego potrzebna by była woda, ale mogli runąć na koła uderzając o koryto rzeki, w którym akurat było mało wody, zdjęcia satelitarne też na to wskazują
Tak jebło, że cały kurz strząchnęło z kamery i na koniec jest full color.
Hu1a się znasz. Jak już ktoś wcześniej zauważył, tak jebło, że ten z tyłu wjechał im do kabiny, doświetlił światłami i kamera przełączyła się z IR na kolor.
Kogoś tu dupa boli że dał się wrobić w szczepienie
W ramie się szczepi patałachy ty i nie boli, chyba ze jest się małą dziewczynką taką jak ty.
Ok film spoko, ale za tytuł i opis zdobywasz nagrodę świątecznego dzbana. Ileż można pierdolić o covidzie gdy tylko ktoś ma maskę założoną? Jaki tu jest kurwa związek ? Chyba, że się wzbiłeś na swój szczyt kreatywności ..
Nie widzisz związku pomiędzy pandemią a maseczkami na ryjach? Gdzie Ty byłeś przez ostatnie lata?
O COVIDzie można pierdolić tak długo, jak jakieś spierdoliny będą nosić maseczki chirurgiczne z powodu rzekomej epidemii wirusa roznoszonego drogą kropelkową.
To nie autor tematu tutaj zaczął, tylko rybony na filmie.
Nie widzisz związku pomiędzy pandemią a maseczkami na ryjach? Gdzie Ty byłeś przez ostatnie lata?
O COVIDzie można pierdolić tak długo, jak jakieś spierdoliny będą nosić maseczki chirurgiczne z powodu rzekomej epidemii wirusa roznoszonego drogą kropelkową.
To nie autor tematu tutaj zaczął, tylko rybony na filmie.
W krajach azjatyckich noszenie maseczek w miejscach publicznym było powszechne już wiele lat przed pojawieniem się wirusa celebryty.
W krajach azjatyckich noszenie maseczek w miejscach publicznym było powszechne już wiele lat przed pojawieniem się wirusa celebryty.
Co dalej nie oznacza, że jest w tym jakoś sens. Szczepiłem się, ale maseczki nie nosiłem i nie noszę. To, kurwa, nic nie daje.
Ok film spoko, ale za tytuł i opis zdobywasz nagrodę świątecznego dzbana. Ileż można pierdolić o covidzie gdy tylko ktoś ma maskę założoną? Jaki tu jest kurwa związek ? Chyba, że się wzbiłeś na swój szczyt kreatywności ..
Właśnie ze trzeba o tym pierdolic i wyśmiewać kretynow którzy uwierzyli w te brednie dawidowe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów