Wcale nie chodzi o to, że nauczyliśmy obcokrajowców mówić "kurwa", bo w czasie krótkiego pobytu w naszym kraju można nauczyć się więcej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
, bo w czasie krótkiego pobytu w naszym kraju można nauczyć się więcej.
np. kurwa jego jebana mać
mozna bardzo wiele np. jak mozna spierdolic euro w kilka dni i jak wyludzac pieniadze od ludzi odawajac obcokrajowca .
@up
odawająć? Chłopie 3 razy czytałem to zdanie i doszedłem do wniosku, że chyba chodziło Ci o słowu "udając". Wiem, że jest sobota, ale weź się do nauki, bo
odawająć? Chłopie 3 razy czytałem to zdanie i doszedłem do wniosku, że chyba chodziło Ci o słowu "udając". Wiem, że jest sobota, ale weź się do nauki, bo
Filmik robiony przez Polaków i w 0:49 "biało czerwoni" jest tłumaczone "red and white"
W Poznaniu przy strefie kibica gość z Irlandii zaśpiewał mi hymn polski łamaną polszczyzną, więc można duuużo
stand up for the boys in green!
stand up for the boys in green!
@up
Jak w Polsce było by tylu Irlandczyków co jest Polaków w Irlandii to każdy by gadał po angielsku
Jak w Polsce było by tylu Irlandczyków co jest Polaków w Irlandii to każdy by gadał po angielsku
Jak downy mówią
@up co ty bredzisz. Od kiedy pamiętam to się to śpiewa na meczach Polski.
Taka ciekawostka, Słowo "kurwa" jest znane na całym świecie. Jest zaraz po angielskim "fuck"
Carol napisał/a:
@up co ty bredzisz. Od kiedy pamiętam to się to śpiewa na meczach Polski.
masz Ty rozum i godność człowieka?
Tak zagraniczni kibice mówią po polsku
i opis sugerujący, że nauczyli się śpiewać swojej starej przyśpiewki od Polaków. Jak nie trollujesz, to
W 0:50 napisy są odwrócone, tzn. zamiast red and white, powinno być white and red.. Tak, tylko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów