Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami robią z siebie patologie i są wielce oburzeni że ich normalni ludzie nie chcą akceptować w normalnym świecie. Jebać Antifiarzy!!
I pewnie poznali się w pracy.
Mysle ze tacy ludzie nie pracuja bo sa poprostu bogaci i tyle co najwyzej moge miec swoja pracownie tatu bo nie wobrazam sobie aby ten koles mogl robic hamburger w mlu albo byc kasjerem w "biedronce"
Bo ludzie mają tendencję do radykalizacji. A radykalizacja to zła droga.
Rok temu w centrum można było spotkać jakiś frików pomalowanych na twarzy chuj wie czym poubieranych jakby ich Jacyków po lobotomii przez-oczodołowej stylizował. Teraz są rejony (okolice złotych tarasów, czy nowego światu) gdzie tych czubów jest prawie połowa. Hermafrodyci z pomalowaną długopisem twarzą, kolczykami na całej twarzy. Często nie wiadomo jakiej to jest płci.
Co do pary to są chyba rodzice popka.
Nie wiem czemu są według Ciebie winni ci Hermafrodyci, przecież oni się tacy rodzą?
To transseksualiści się przerabiają specjalnie bo mają z mózgiem coś nie tak.
Teoretycznie jakbym wolał facetów to zostałbym gejem a w życiu nie pozwoliłbym sobie ingerować w ciał i obcinać kutasa.
Jeśli dalej będziemy akceptować i nazywać normalnymi homosiow, transów i tego typu inne dziwadla. To będzie tego więcej i więcej, aż w końcu to tego typu "ludzie" będą mówić co jest normalne a co nie. Jeszcze 15 lat temu w szkole powiedzieć na kogoś pedał to była największa obraza, dziś sami się ujawniają. Nastepuje jakieś orwellowskie odwrócenie pojęć, a miernoty i debile stają się autorytetami.
Gdyby normalni ludzie sobie na takie coś nie pozwalali, to by tego nie było. A tak to pozwalamy sobie obkrajać naszą wolność, codziennie, kawałek po kawałeczku. Media oswajają nas z pedalstwem, transeksualizmem i innymi zwyrodnienieniami, a później pomału pojawiają się takie kwiatki w społeczeństwie. Az w końcu organizują parady i biegają po ulicy nago, dochodząc swoich praw. Widać to nie tylko na przykładzie tego śmiesznego pedalskiego ruchu.
Z resztą większość ludzi potrafi tylko gadać, a nie robić. To, że tak jest, jest w dużej mierze naszą zasługą. Jesteśmy biernym społeczeństwem.
Kiedyś kuźwa powstania, listopadowe, styczniowe, warszawskie, a teraz? Conajwyżej powstanie pod biedronką, jak promocje rzucili i się rzucą na siebie Janusze i Grażyny. A najgorsze jest to, że to nie jest śmieszne, taka jest rzeczywistość...
Już widzę te tłumy wychodzące na ulicę w obronie tradycji rodzinnych...
Mysle ze tacy ludzie nie pracuja bo sa poprostu bogaci i tyle co najwyzej moge miec swoja pracownie tatu bo nie wobrazam sobie aby ten koles mogl robic hamburger w mlu albo byc kasjerem w "biedronce"
A ja myślę, że to bieda umysłowa i materialna. Marmurów w tle nie widać, co najwyżej wejście na jakiś sqat. To są ludzie z zaburzeniami i uzależnieniami, mający problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie, więc szczerze wątpię, żeby byli przy kasie. Nawet jakby odziedziczyli, to by przejebali na prochy.
św. Antoni Pustelnik, Antoni Wielki (Opat), Święty Antoni, (ur. 250 lub 251 w Koma, zm. 356 w pobliżu góry Kulzim)
, ja bym ich widział w jakiś programach telewizyjnych ale dla przedszkolaków... dziecko przecież musi byc otwarte na odmienności i nabierać szacunku do parafilii..
o dobre
niedawno był filmik z mikołajem przebranym za tego zielonego ...ten nie musiałby sie przebierać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów