📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to już tylko czekać na wspólne samobójstwo skoro osiągnęli już wszystko...
Halman napisał/a:
to już tylko czekać na wspólne samobójstwo skoro osiągnęli już wszystko...
Mogą jeszcze pozamieniać sobie narządy płciowe bo ostatnio jest to w modzie. No chyba że już to zrobili
Piękni i młodzi.
kazdy szanujacy sie pracodawca z pewnościa zatrudniłby tych dwoje (przecież nie mozna nikogo dyskryminować za wyglad)
ja bym ich widział np jako prezenterów w wiadomościach
ja bym ich widział np jako prezenterów w wiadomościach
ququa, ja bym ich widział w jakiś programach telewizyjnych ale dla przedszkolaków... dziecko przecież musi byc otwarte na odmienności i nabierać szacunku do parafilii..
Jeśli dalej będziemy akceptować i nazywać normalnymi homosiow, transów i tego typu inne dziwadla. To będzie tego więcej i więcej, aż w końcu to tego typu "ludzie" będą mówić co jest normalne a co nie. Jeszcze 15 lat temu w szkole powiedzieć na kogoś pedał to była największa obraza, dziś sami się ujawniają. Nastepuje jakieś orwellowskie odwrócenie pojęć, a miernoty i debile stają się autorytetami.
Jebane pomioty Morgotha.
NataliaW napisał/a:
Jeśli dalej będziemy akceptować i nazywać normalnymi homosiow, transów i tego typu inne dziwadla. To będzie tego więcej i więcej, aż w końcu to tego typu "ludzie" będą mówić co jest normalne a co nie. Jeszcze 15 lat temu w szkole powiedzieć na kogoś pedał to była największa obraza, dziś sami się ujawniają. Nastepuje jakieś orwellowskie odwrócenie pojęć, a miernoty i debile stają się autorytetami.
Bo ludzie mają tendencję do radykalizacji. A radykalizacja to zła droga.
Rok temu w centrum można było spotkać jakiś frików pomalowanych na twarzy chuj wie czym poubieranych jakby ich Jacyków po lobotomii przez-oczodołowej stylizował. Teraz są rejony (okolice złotych tarasów, czy nowego światu) gdzie tych czubów jest prawie połowa. Hermafrodyci z pomalowaną długopisem twarzą, kolczykami na całej twarzy. Często nie wiadomo jakiej to jest płci.
Co do pary to są chyba rodzice popka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów