📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Hehehe, ale jest strach przed zwycięstwem Kaczyńskiego w wyborach. A podobno to oszołom, nic nie wart politycznie... więc czego tu się bać?
Kampania wyborcza, czy raczej anty-wyborcza, kwitnie na sadisticu.
Kampania wyborcza, czy raczej anty-wyborcza, kwitnie na sadisticu.
materiał dobry whuj! KKK i słońce peru
no kurwa! i ludzie to kupowali
no kurwa! i ludzie to kupowali
Heh i fajnie, że koleś porusza sprawę tego, że PO oddało wydobycie gazu amerykańcom Takie działanie w firmach jest prawnie karane, ale spoko
BTW nie mogę się doczekać jakiś zjebów, którzy zaczną się spierdalać, że ten film to PiSowa propaganda Na pewno się taki oszołom trafi.
Słońce Peru!
Heh i fajnie, że koleś porusza sprawę tego, że PO oddało wydobycie gazu amerykańcom Takie działanie w firmach jest prawnie karane, ale spoko
BTW nie mogę się doczekać jakiś zjebów, którzy zaczną się spierdalać, że ten film to PiSowa propaganda Na pewno się taki oszołom trafi.
Nieeeno, jak można obrażać w tak szyderczy sposób Donka? Przecież to mowa nienawiści i PiSowski jad! Zobaczycie, gajowy wygra i zrobi z wami porządek faszystowscy jątrzyciele! Jak pan marszałek gajowy wygra, to zobaczycie, woda spłynie do morza i skończą się śmiechy z tuskowych cudów!
dla mnie porównanie obecnego rządu z propagandą lat 50tych jest w chuj chybione. wystarczy natomiast włączyć wiadomości tvp1 lub pospieszlsiego aby zasmakować bolszewickej dialektyki w najgorszym wydaniu.
Magik2501 napisał/a:
Heh i fajnie, że koleś porusza sprawę tego, że PO oddało wydobycie gazu amerykańcom
jak polacy nie potrafia wydobywac tego gazu to co? ma dalej lezec pod ziemia i sie konserwowac? O.o
pomysl zanim cos napiszesz - amerykance dadza technologie i beda go wydobywac, ale to dalej jest nasz gaz.
czasy "co znalazlem to moje" albo "co sam wykopie to moje" sie dawno skończyly -.-
johny87 - nie no, masz rację, po co ma się marnować, skoro Amerykanie mogą sobie na tym zarobić. Z tego, co czytałem, przygotowanie odpowiedniej technologii przez polskie firmy jest kwestią kilku lat i wtedy mielibyśmy dla polskiej gospodarki nie 1% zysku, a powiedzmy 70% (odliczając koszta technologii). Jest różnica?
Jak to się dzieje, że w internecie jest tyle poparcia dla pisu, a jak patrzy się na sondaże, czy wyniki ostatnich wyborów, to jest ich dużo mniej? chyba znam odpowiedź. Otóż elektorat pisu to w większości nieudacznicy, którzy nie pracują(ciężko po podstawówce) i mają dużo czasu na tego typu śmieszną propagandę. A hasła typu słońce peru już się znudziły. Wolę słońce peru niż kolejnego kartofla.
Kolejnego bo z poprzedniego zrobiło się puree
Kolejnego bo z poprzedniego zrobiło się puree
johny87 - a to tak wiele marzyć o rządzie, który zamiast oddawać prawo do wydobycia za JEDEN procent wartości sam będzie go wydobywał i miał STO procent? Amerykańce mają technologię, ale wbrew pozorom Polacy to też mocno odkrywczy naród (ścigaliśmy się z Japońcami w kwestii wynalezienia laseru, mało brakło a byśmy wygrali i byłaby tu teraz Japonia (tylko biała) a na Okinawie itp Polska (tylko w dodatku skośna), także myślę, że bez problemu dalibyśmy radę ten gaz samemu wydobyć.
No ale jak rządzi PO, a do wyboru mamy jeszcze PiS i SLD to ten kraj nie ma prawa się rozwijać.
No ale jak rządzi PO, a do wyboru mamy jeszcze PiS i SLD to ten kraj nie ma prawa się rozwijać.
Problem z łupkowym gazem, jest taki, że ta technologia jest jeszcze w powijakach, a złoża w Polsce mogą być przeszacowane dwudziestokrotnie. Pewne patenty i tak musielibyśmy kupić. Ale Odpuszczenie tematu to typowe dla Donka. Nie chce niczego spierdolić, więc sie niczego nie tyka. Ale to jest zachowanie cipki a nie męża stanu.
Kurwa komuchy jebane, taka Polska bedzie jak bedziecie na komuchow glosowac! Zdrajcy Narodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów