📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
typowe, na wszystko allah akbar
To nie jest rasistowskie forum! Daj coś śmiesznego jak na kwejku, a nie takie chamstwo!!
-Dobrze, i ale ja lubię tamten.
Hihihihi ;*
To nie jest rasistowskie forum! Daj coś śmiesznego jak na kwejku, a nie takie chamstwo!!
Arabowie to świetny przykład na zgubne i uwsteczniające skutki religii. Kiedyś jak Polski jeszcze w planach nie było mieli najlepszych naukowców i medyków na świecie. Ale potem przyszedł Allach i pozwolił jebać dzieci.
dziwne... niedawno w tv jakiś muhmmed przekonywał że wszystkie odkrycia w ciągu ostatnich 2000 lat to zasługa islamu i mohmmeda...
poprawność polityczna zmusza tutaj do zastanowienia, sceptycyzmu i uszanowania islamu w dziedzinie różnych odkryć.
na szczęście nie bawię się w lewaka więc jestem przekonany że muslimy od 20000 lat nie odkryli NICZEGO prócz nowych pozycji z kozami.
poprawność polityczna zmusza tutaj do zastanowienia, sceptycyzmu i uszanowania islamu w dziedzinie różnych odkryć.
na szczęście nie bawię się w lewaka więc jestem przekonany że muslimy od 20000 lat nie odkryli NICZEGO prócz nowych pozycji z kozami.
up RockyWood a kto wymyślił pedofilie , samochody pułapki , zamachowców samobójców i kebaby ?!!?! jak widzisz bez ich wynalazków świat byłby lepszy
kebab to chyba jedyna rzecz, która im wyszła ;d
hmm...a nasze średniowiecze?
*sypki drift po blacie*
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów