życzymy smacznego, zapraszamy ponownie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jebać sanepid, jebać bhp i jebać ludzką godność... to takie urocze
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
@Rems - drugiego filmiku nie ma, więc trzeba pewnie ich szukać w tym lasku między bunkrami, tam gdzie świeżo skopana ziemia
Kwiat, ba! DYJAMENTY Rosyjskiej młodzieży!
i mam odpowiedź dlaczego zachowują się tak, a nie inaczej:
Czy ktoś zauważył na filmiku wódkę? Nie? No właśnie. Macie tarez odpowiedź dlaczego prezentują tak wysoki poziom
Sentencja: "Bez wodki nie razbieriosz" nabiera nowej głębi
Co ja pierdole, za dużo słoików w dupę sobie dziś włożyłem - oczywiście, że to Rosja! Tylko tam znajdziesz takich przystojnych, schludnych, kulturalnych, pracowitych i oczytanych pracowników.
Kwiat, ba! DYJAMENTY Rosyjskiej młodzieży!
i mam odpowiedź dlaczego zachowują się tak, a nie inaczej:
Czy ktoś zauważył na filmiku wódkę? Nie? No właśnie. Macie tarez odpowiedź dlaczego prezentują tak wysoki poziom
Sentencja: "Bez wodki nie razbieriosz" nabiera nowej głębi
This is RUSSIA!
Co to za muzyczka w 0:00-0:08 i 0:30-1:21?
Magda gesler by miała co kręcić do końca życia
sadol mnie już skrzywił do końca... przeglądam tematy i nagie czytam >>Taka tam "masturbacja"<<... szybkie przewijanie do góry i czytam ponownie.... już poprawnie... ehh chyba muszę iść do jakiegoś specjalisty
Niepełnosprawni, pełnosprawni w pracy?
@ Loki91 ja pierdole zajebiste..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów