Zarys historyczny: Ta co pierwsza łapy wyciągnała dostała odmowe sprzedaży alkoholu od drugiej.
Zarys historyczny: Ta co pierwsza łapy wyciągnała dostała odmowe sprzedaży alkoholu od drugiej.
Niezły materiał.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęFFresfmarket to taki format Żabki, który zniknął (został wycofany) jakieś 8 lat temu. na ostatniej scenie widać ekran na którym ktoś robi w żabce zamówienie. Ta wersja programu do zamówień powstałapóźniej, więc to nie freshmarket tylko żabka
Fresh zniknął w 2019...
Generalnie, nie ładnie babcie bić. Pewnie ją babcia biła jak mała była. Trochę nieadekwatne zachowanie , za liścia połamać kolanem nos staruszce. Ja wiem, że zaczeła i że staruszka pijana, ale normalny człowiek to by dokonał trzeźwej kalkulacji. Jak dla mnie to ta typiara co kopneła babcie kolanem w ryj albo naćpana albo pojebana albo jedno i drugie.
Niezły materiał.
A twoim zdaniem miała dać się lać po mordzie pijanej babie? Z kimś pijanym i agresywnym nie ma dyskusji, bo alkohol już dawno wyłaczył im rozsądek i zdolność przyjmowania racjonalnych arrgumentów. Jak wytrzeźwieje ze złamanym nosem, to się może czegoś nauczy.
Generalnie, nie ładnie babcie bić. Pewnie ją babcia biła jak mała była. Trochę nieadekwatne zachowanie , za liścia połamać kolanem nos staruszce. Ja wiem, że zaczeła i że staruszka pijana, ale normalny człowiek to by dokonał trzeźwej kalkulacji. Jak dla mnie to ta typiara co kopneła babcie kolanem w ryj albo naćpana albo pojebana albo jedno i drugie.
Niezły materiał.
Już wiemy kto nagrywa materiały z gołymi siusiakami na harda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów