Następnym razem na pewno się uda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Następnym razem na pewno się uda
Tak sie konczy kupowanie siekier z allegro
lub biedronek.
lepiej zapłacic około 200 za jednego porzadnego fiskarsa niż 50-100zł za jakies gówna w których obuchy odseparowują sie od trzwonków a takich siekier widziałem juz duzo po ludziach
lub biedronek.
lepiej zapłacic około 200 za jednego porzadnego fiskarsa niż 50-100zł za jakies gówna w których obuchy odseparowują sie od trzwonków a takich siekier widziałem juz duzo po ludziach
@up
Ehh... takie rady praw swoim kolegom albo rodzinie.
Temu Panu powinieneś zaproponować kupno siekiery z jakieś niższego segmentu cenowego.
np. za 20 zł na olx, używana z biedronki.
Ehh... takie rady praw swoim kolegom albo rodzinie.
Temu Panu powinieneś zaproponować kupno siekiery z jakieś niższego segmentu cenowego.
np. za 20 zł na olx, używana z biedronki.
LuzaQ napisał/a:
lub biedronek.
Kupiłem swego czasu polską siekierę z tworzywa, firmy PRO®. Zapłaciłem połowę ceny fiskarsa, a w użytkowaniu nie ma różnicy, poza pokryciem uchwytu i kolorem
LuzaQ napisał/a:
lub biedronek.
Prawdziwy chłop potrzebuje tylko zwykłej siekiery z drewnianym trzonkiem a nie jakiegoś wynalazku.
Mój ojciec z resora wyklepał, plus mocny trzonek i Wam powiem, że te fiskarsy możecie sobie w dupe wsadzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów