📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cumy rzuć czy cumą strzel - jeden pies.
Poza tym cumy są śmiesznie tanie w porównaniu z ceną patentu kapitana (na czarnym rynku ).
Poza tym cumy są śmiesznie tanie w porównaniu z ceną patentu kapitana (na czarnym rynku ).
Pewnie ich przetrzymywali w porcie za jakieś szkody a armator nie chciał pokryć i po miesiącu się załoga wkurwiła i postanowiła spróbować zwiać na wody międzynarodowe...
No sadystycznie to by było jeśli ktoś by stał na drodze takiej zerwanej liny.
nowynick napisał/a:
Pewnie ich przetrzymywali w porcie za jakieś szkody a armator nie chciał pokryć i po miesiącu się załoga wkurwiła i postanowiła spróbować zwiać na wody międzynarodowe...
Spierdalają migusiem
Prośba dla kumatych,.nie pewnego czasu nie mogę oglądać zasila bo to mnie wkurwwia, co mam z tym zrobić?
Co z tym zrobić?
Co z tym zrobić?
Jacek86s napisał/a:
Prośba dla kumatych,.nie pewnego czasu nie mogę oglądać zasila bo to mnie wkurwwia, co mam z tym zrobić?
Co z tym zrobić?
Odpowiedź znajdziesz w słowniku.
Jacek86s napisał/a:
Co z tym zrobić?
sadistic.pl/nieustepujacy-problem-z-wyswietlaniem-filmow-na-stronie-vt552242.htm
jak bym to widział to instynkt kazał by mi spierdalać. Nie chciał bym dostać odłamkiem łańcucha rozpędzonego prędkością miliona słońc
Jacek86s napisał/a:
Co z tym zrobić?
Musisz zrobić defragmentację dysku SSD.
JebacPis100procent napisał/a:
Musisz zrobić defragmentację dysku SSD.
I zmienić kulkę w myszce na szybszą.
Odważne było stanie obok i nagrywanie jak naciągnięte cumy pękają.
Tylko przypadkiem żadna nie poleciała w stronę filmującego
Tylko przypadkiem żadna nie poleciała w stronę filmującego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów