📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:22
🔥
Król z Afryki
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciał przejechać się (parokrotnie) traktorkiem tzw dzikiem. Dobrze że na wycieczkę zabrał żonę. Taka kobieta to skarb.

To gówno w białych portkach jakieś niedoj🤬e, czy jaki c🤬j?
Na kobiety jak zawsze można liczyć w sytuacjach zagrożenia życia
Wyłączyć dźwięk !

wnosjana napisał/a:
Podklad muzyczny jest k🤬a straszny
i tak ma być, taki jest zamysł...

Przecie to dzik! Na niejednej polskiej wsi jeszcze takiego odnajdziesz:
olx.pl/d/oferta/terra-vari-dzik-traktorek-glebogryzarka-zestaw-CID628-...
olx.pl/d/oferta/terra-vari-dzik-traktorek-glebogryzarka-zestaw-CID628-...
Mordo wracam po długim banie...dam piwko abys nie stęk ał
manager Hakman zadam dziwne pytanie: zarabiasz na reklamach? powiedz "taK" wyłącze AdGuard Pzdr Tom Maz wal sie
manager Hakman zadam dziwne pytanie: zarabiasz na reklamach? powiedz "taK" wyłącze AdGuard Pzdr Tom Maz wal sie

fabiothethird napisał/a:
To samo chciałem napisać
fabiothethird napisał/a:
Nie, dzik jest większy, to jest coś młodszego i mniejszego, były takie traktorki sprowadzane u nas z zagranicy.
tu masz dzika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie