📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to prędzej wygląda jak śrubokręt z pizdy
rafanaldo napisał/a:
Saia, kris006, oj anatomia kobiety widze słabooo
oj wybacz , zapomniałem że dziewczyny mają jakieś dzyndzle pomiędzy nogami , kurcze ale powiem Ci że te co spotykam pomiędzy nogami mają tzw dziurkę. nawet nie wiesz jakbym chciał spotkać przynajmniej jedną taką z jakimi ty się zadajesz...
Pryszcz jej na cipie wyskoczył a Wy przeżywacie...
Saia napisał/a:
oj wybacz , zapomniałem że dziewczyny mają jakieś dzyndzle pomiędzy nogami , kurcze ale powiem Ci że te co spotykam pomiędzy nogami mają tzw dziurkę. nawet nie wiesz jakbym chciał spotkać przynajmniej jedną taką z jakimi ty się zadajesz...
dobra poszła wiadomosc na priv bo tu tego nie moge wstawić ;P no i fajnie,że spotykasz się z dziewczynami które nie mają dzyndzlów
No ale nie taki, kurwa, dzyndzel. Przecież ten jest jak hamulec od karuzeli.
może to jedna z tych pań z przerośniętymi łechtaczkami?
Bogna napisał/a:
może to jedna z tych pań z przerośniętymi łechtaczkami?
No na pewno jedna z tych: sadistic.pl/przerost-lechtaczki-vt870.htm
taa zobaczcie ze ona z tyłu ma reke pewno to jej palec jest i tylee
Brunetka napisał/a:
taa zobaczcie ze ona z tyłu ma reke pewno to jej palec jest i tylee
musiałaby mieć strasznie długą rękę - zresztą sama sprawdź na sobie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów