Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w Cebulandii wolą stonki okradać bo vitkac za wysokie ma progi dla pospólstwa
Zdecydowanie to jedno z najwspanialszych, jeżeli nie najwspanialsze miasto na świecie. Wyrabianie sobie opinii na ten temat na podstawie takich filmików, to jak wysłuchiwanie posiedzeń eurokolchozu na temat Polski. Czy wiecie że na początku lat 90 przestępczość była tam wielokrotnie wieksza. Np było 5 razy więcej morderstw.
Po koronapierdolcu wyjebało stamtąd w chuj ludzi i biznesów, NY nie jest już tym samym miastem i ma burmistrza debila ultralewicowego, więc się stacza jak każde miasto pod rządami komucho-sympatyków, wystarczy spojrzeć jak wygląda teraz Kalafiornia.
myślę że amerykanie jeszcze muszą pocierpieć zanim z wielkim hukiem i pompą wrócą do łask banery z ostrzeżeniem "CZARNYM ZAKAZ WSTĘPU"
To se ne vrati. Niestety.
myślę że amerykanie jeszcze muszą pocierpieć zanim z wielkim hukiem i pompą wrócą do łask banery z ostrzeżeniem "CZARNYM ZAKAZ WSTĘPU"
Postęp będzie wyglądał tak, że czarnym będą rozdawać za darmo żeby ich nie prowokować a biali jako uprzywilejowani będą płacić razy dwa
Widocznie nikt na tym nie traci. Korpo ma ubezpieczenie, pracownik nie ma ochrony w zakresie obowiązków, złodziej ma łup. Gdyby korpo traciły na tych kradzieżach, to po tygodniu weszłoby odpowiednie prawo, które by ukróciło takie procedery.
Ubezpieczenie pewnie wypłaca Soros, nie?
Masz Ty prawa wyborcze? Zrzeknij się ich dla dobra ludzkości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów