📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten model zajmuje u mnie drugie miejsce pod względem brzydoty. Wygrywa Multipla
Siedzi tam 20vt (czyli 5 cylków turbo w seri 220 kucy) i jak widać jest duzy intercooler wiec zapewne zmieniona turbinka takze moc pewnie coś ok 300 kucy. A o ile dobrze kojarze to cały napęd 4wd w tym projekcie zostal zaadaptowany z alfy 156 q4.
@Up
chyba kia soul nie widziales.. a konrketnie jej tylu ;x
chyba kia soul nie widziales.. a konrketnie jej tylu ;x
innyczlowiek napisał/a:
pięknie spalił laczka! na takiej nawierzchni! szacun.
ps. biała maska: + 20 KM jak nic!
toć ta maska jest przerobiona, wyszpachlowana i pomalowana podkładem.. dojdą zderzaki to wszystko pójdzie w kolor nadwozia napewno..
Wielki znawca od mocy..
Jak dla mnie to coupe to jedno z najladnieszych aut tamtych lat i co ciwkawe w czasie swojej produkcji bylo najszybszym europejskim przednionapedowcem (20vt robilo 100 w 6,5 sek i prędkosc max 250)
Jest jeden projekt Coupety z beemkowskim M50B25 i napędem na tył W przyszłości ma jeszcze wlecieć turbo do tego
Na Youtube wystarczy poszukać, projekt z PL.
Na Youtube wystarczy poszukać, projekt z PL.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów