Następny na grillu będzie kurczak.
Następny na grillu będzie kurczak.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up nie pierdol. Stać cię na więcej
Dwa razy sprawdzałem i była to kura a nie kot. Nie napisze ze powinien zajebac kurę, bo kazdy miałby to w dupie. Co ja poradze ze sadolowe pizdeczki ruchają koty albo liza im cipy i im współczuja. Wiadomo w domu nie bedą trzymac kury do ruchania bo wszedzie chodzi i sra.
Dwa razy sprawdzałem i była to kura a nie kot. Nie napisze ze powinien zajebac kurę, bo kazdy miałby to w dupie. Co ja poradze ze sadolowe pizdeczki ruchają koty albo liza im cipy i im współczuja. Wiadomo w domu nie bedą trzymac kury do ruchania bo wszedzie chodzi i sra.
Liczyliśmy na jakąś historie z życia wziętą.
Liczyliśmy na jakąś historie z życia wziętą.
Dyć napisałem że ruchacie koty w ciasnbe odbyty.
Dyć napisałem że ruchacie koty w ciasnbe odbyty.
Gdybyś kiedyś ruchał kota, to byś wiedział że się nie da bo drapią.
Liczyliśmy na opowieść z twojego życia, o tym jak walczyliście na wsi ze sforą dzikich kur napadających na dzieci w wieku przedszkolnym.
No jak cie koty drapia to rzeczywiscie przerzuć się na kury. I taki pro tip, trzymaj je za nogi nie za skrzydła bo znowu cie podrapia.
Nie sil sie na wiadoma riposte.
jak bedzie trzymal kure za nogi to go bedzie dziobac w torbe, widac ze nigdy kury nie ruchales
Sa kagańce na dziób, zresztą kurze mozna uciać łeb i wtedy robi cuda na kiju.
Chłop podszedł do sprawy na luzaku, polski Janusz przy akompaniamencie chujów, kurew i skurwysynów zbutowałby to stadko
A co miał sie wkurwiać? stadko poje nabierze na masie i wpierdoli ich wszystkich, włącznie z kolegą kamerzystą
Może następnym razem kup mu np. jakieś kwiaty czy co.
No jak cie koty drapia to rzeczywiscie przerzuć się na kury. I taki pro tip, trzymaj je za nogi nie za skrzydła bo znowu cie podrapia.
Kury mają kloakę, więc właściwie byłby to anal.
Fuj, nie róbcie za mnie zboczeńca!
Sa kagańce na dziób, zresztą kurze mozna uciać łeb i wtedy robi cuda na kiju.
Dobra, przekonałeś mnie.
Może następnym razem kup mu np. jakieś kwiaty czy co.
No chuj kotu kwiaty?
Lepiej popryskać sobie kutacza kocimientką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów