📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie karma ja zajebala tylko Ci wszyscy mocno opaleni idioci ktorzy wskoczyli na gore
Nie tylko, w Biedronce też tak kładą produkty, podobnie w Leroy Merlin.
krasnal_hałabała napisał/a:
Nie tylko, w Biedronce też tak kładą produkty, podobnie w Leroy Merlin.
W Polsce nie jeden magazyn mocniej dopchany
chiniol89 napisał/a:
To nie karma ja zajebala tylko Ci wszyscy mocno opaleni idioci ktorzy wskoczyli na gore
Jeden taki worek to przynajmniej 20kg, a takich worków z góry spadło na nią przynajmniej 10. Baba stara, więc szanse na przeżycie też niższe. Ja bym się skłaniał jednak ku wypadkowi wynikającego jak zwykle z bezmyślności i pociągu do igrania tej nacji z losem.
xv89 napisał/a:
Jeden taki worek to przynajmniej 20kg, a takich worków z góry spadło na nią przynajmniej 10
plus jakieś 500 kilogramów hindusów...
chiniol89 napisał/a:
A ja twierdzę że jednak karma, i to w dwóch znaczeniach.To nie karma ja zajebala tylko Ci wszyscy mocno opaleni idioci ktorzy wskoczyli na gore
Tylko w cywilizowanych krajach wymyślili folię stretch albo bandowanie palet z towarem aby uniknąć takich wypadków.
No a gdzie ciąg dalszy?Jak zwykle za krótkie nagranie. Pewnie przeżyła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów