Ostatnie ujęcie będzie ciekawe, nie wyłączać przed czasem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
4:00 Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Nawet zwierzaki to wiedzą!
Wytrzyj sobie ekran, bo chyba sie sfapałes na niego z podniety i tylko jakies trzy plamy widzę, a to wkurwiające jest.
Mimo że likaony nie upolowały antylopy, to i tak mają skuteczność w polowaniach rzędu 80%.
Kolejny dowód na to, że rodzice dla obrony swoich dzieci zrobią wszystko...
tak po obejrzeniu stwierdzam, że gdyby wszystkie te bawoły razem agresywnie rogami się broniły przed drapieżnikami, to lwy i inne pierdoły pozdychały by z głodu ...
Pierwszy filmik pokazuje dlaczego nie mówimy o matkach "stara".
solteck napisał/a:
Ostatnie ujęcie będzie ciekawe, nie wyłączać przed czasem
Nikt nie wyłączył przed czasem według zalecenia. Wszyscy przeszli od razu do - ostatniego "ciekawego" ujęcia. Wszyscy widzieli koniec z czego 2,5% widziało początek
Fajne.Zawsze się zastanawiam czemu całe stado spierdala przed jednym drapieżnikiem skoro mogą bez problemu wygrać.
W naszym "ludzkim świecie" też tak zazwyczaj jest i na szczęście też zdarzają się wyjątki
W naszym "ludzkim świecie" też tak zazwyczaj jest i na szczęście też zdarzają się wyjątki
Czytam te Wasze komentarze i dałbym wszystkim po piwie ale już wypiłem Także ci co dostali niech się cieszą
matka broniaca swoje dziecko to nawet lwu wpierdoli !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów